Ederson Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #1 RVC GUI'de sesi seçtim, ses modelini seçtim fakat; Please select a model and input file hatası alıyorum. Nedir çözümü?
RVC GUI'de sesi seçtim, ses modelini seçtim fakat; Please select a model and input file hatası alıyorum. Nedir çözümü?
imquincy Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 248 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #2 RVC GUI "Please select a model and input file" uyarısı Konu açarken benzer konular kısmında da çıkıyor olması lazım hiç mi dikkat etmediniz?
RVC GUI "Please select a model and input file" uyarısı Konu açarken benzer konular kısmında da çıkıyor olması lazım hiç mi dikkat etmediniz?
Ederson Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #3 Dikkat etmedigim bilgisi size nerden geldi onu anlamis degilim. Mesaji okusaydiniz farkedersiniz. Ses modelini sectim.
Dikkat etmedigim bilgisi size nerden geldi onu anlamis degilim. Mesaji okusaydiniz farkedersiniz. Ses modelini sectim.