BartuCivas Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 34 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Kırklareli Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #1 Herkese merhaba, yapay zeka ile bir sesi istediğiniz birisinin sesine dönüştürmeyi sağlayan RVC-GUI adlı programı Türkçe'ye çevirdim. Buyrun efenim indirme linki: GitHub VirusTotal Taraması: VirusTotal Program setuplaştırılmıştır, artık programı Github adresinden setup olarak indirebilir ve kolaylıkla bilgisayarınıza kurabilirsiniz. NOT!: Programı kötü amaçla kullanmayınız, kullanımı durumunda da sorumluluk kabul etmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2025
Herkese merhaba, yapay zeka ile bir sesi istediğiniz birisinin sesine dönüştürmeyi sağlayan RVC-GUI adlı programı Türkçe'ye çevirdim. Buyrun efenim indirme linki: GitHub VirusTotal Taraması: VirusTotal Program setuplaştırılmıştır, artık programı Github adresinden setup olarak indirebilir ve kolaylıkla bilgisayarınıza kurabilirsiniz. NOT!: Programı kötü amaçla kullanmayınız, kullanımı durumunda da sorumluluk kabul etmiyorum.
1 147472 Kilopat Katılım 29 Aralık 2016 Mesajlar 1.868 Makaleler 3 Çözümler 7 28 Temmuz 2023 #2 Bunu kullanarak benim sesim üzerinden içerik yapmayınız.
Tyrus Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 1.623 Çözümler 8 28 Temmuz 2023 #3 Aslında az bir İngilizeyle bile anlaşılacak kadar kolay bir GUI ama yinede iyi olmuş, teşekkürler.
Ahmetyar Decapat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #4 Ben GitHub'dan indiremiyorum bana baska siteden verebilecek guzel insan yok mu be.
BartuCivas Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 34 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Kırklareli Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #5 Ahmetyar dedi: Ben GitHub'dan indiremiyorum bana baska siteden verebilecek guzel insan yok mu be. Genişletmek için tıkla... https://huggingface.co/datasets/BartuAbiHD/Rvc-GUI-Tr/resolve/main/RVC-GUI-pkg.zip
Ahmetyar dedi: Ben GitHub'dan indiremiyorum bana baska siteden verebilecek guzel insan yok mu be. Genişletmek için tıkla... https://huggingface.co/datasets/BartuAbiHD/Rvc-GUI-Tr/resolve/main/RVC-GUI-pkg.zip
Ahmetyar Decapat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #6 BartuCivas dedi: https://huggingface.co/datasets/BartuAbiHD/Rvc-GUI-Tr/resolve/main/RVC-GUI-pkg.zip Genişletmek için tıkla... Zaten GitHub beni bu siteye yonlendiriyor beni ben buradan da indiremiyorum. Bana Yandex'ten verebilir misin rica etsem? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ağustos 2023
BartuCivas dedi: https://huggingface.co/datasets/BartuAbiHD/Rvc-GUI-Tr/resolve/main/RVC-GUI-pkg.zip Genişletmek için tıkla... Zaten GitHub beni bu siteye yonlendiriyor beni ben buradan da indiremiyorum. Bana Yandex'ten verebilir misin rica etsem?
BartuCivas Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 34 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Kırklareli Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #7 Ahmetyar dedi: Zaten GitHub beni bu siteye yonlendiriyor beni ben buradan da indiremiyorum. Bana Yandex'ten verebilir misin rica etsem? Genişletmek için tıkla... Merhaba, eğer halen indiremediyseniz. GitHub'a tekrar girip tekrar indirmeyi deneyebilirsiniz. İndirme linkini güncelledim.
Ahmetyar dedi: Zaten GitHub beni bu siteye yonlendiriyor beni ben buradan da indiremiyorum. Bana Yandex'ten verebilir misin rica etsem? Genişletmek için tıkla... Merhaba, eğer halen indiremediyseniz. GitHub'a tekrar girip tekrar indirmeyi deneyebilirsiniz. İndirme linkini güncelledim.
aykutacik Femtopat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #8 Programı kullanan bi arkadaştan ufak bi Müslüm denemesi istesem yapabilir mi? Yazımı görüp yardımcı olacak olan olursa çok sevinirim
Programı kullanan bi arkadaştan ufak bi Müslüm denemesi istesem yapabilir mi? Yazımı görüp yardımcı olacak olan olursa çok sevinirim
Ahmetyar Decapat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #9 BartuCivas dedi: Merhaba, eğer halen indiremediyseniz. GitHub'a tekrar girip tekrar indirmeyi deneyebilirsiniz. İndirme linkini güncelledim. Genişletmek için tıkla... O sitedende indiremiyorum bana ya diskten veremiyor musun?
BartuCivas dedi: Merhaba, eğer halen indiremediyseniz. GitHub'a tekrar girip tekrar indirmeyi deneyebilirsiniz. İndirme linkini güncelledim. Genişletmek için tıkla... O sitedende indiremiyorum bana ya diskten veremiyor musun?
BartuCivas Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 34 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Kırklareli Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2024 #10 Ahmetyar dedi: O sitedende indiremiyorum bana ya diskten veremiyor musun? Genişletmek için tıkla... Merhaba, halen yapamadıysanız tekrar dener misiniz? Releases · BartuAbiHD/RVC-GUI-TR
Ahmetyar dedi: O sitedende indiremiyorum bana ya diskten veremiyor musun? Genişletmek için tıkla... Merhaba, halen yapamadıysanız tekrar dener misiniz? Releases · BartuAbiHD/RVC-GUI-TR