R RSK06 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.364 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #1 RX 5600XT ile, nbminer vs olmuyor nedense siliyor virüs koruma. O yüzden bana ne önerirsiniz? Korumayı kapatamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2021
RX 5600XT ile, nbminer vs olmuyor nedense siliyor virüs koruma. O yüzden bana ne önerirsiniz? Korumayı kapatamıyorum.
Faatih Megapat Katılım 19 Ağustos 2015 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #2 Ethereum neden kazmıyorsunuz? Elinizdeki kart Ethereum için baya uygun. Rvn için TeamRedMiner deneyebilirsiniz.
Ethereum neden kazmıyorsunuz? Elinizdeki kart Ethereum için baya uygun. Rvn için TeamRedMiner deneyebilirsiniz.
Pablo Vader Kilopat Katılım 21 Kasım 2014 Mesajlar 968 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #3 RSK06 dedi: RX 5600XT ile, nbminer vs olmuyor nedense siliyor virüs koruma. O yüzden bana ne önerirsiniz? Korumayı kapatamıyorum. Genişletmek için tıkla... Mining yazılımlarının hemen hepsini zararlı olarak algılıyor koruma yazılımları maalesef.
RSK06 dedi: RX 5600XT ile, nbminer vs olmuyor nedense siliyor virüs koruma. O yüzden bana ne önerirsiniz? Korumayı kapatamıyorum. Genişletmek için tıkla... Mining yazılımlarının hemen hepsini zararlı olarak algılıyor koruma yazılımları maalesef.