RX 4400 XT sisteme 6500 TL yükseltme önerisi

hestiamomos1

Picopat
Daha fazla  
6500 TL param var işlemci RAM ve anakartı yükseltmek istiyorum 2. elden ya da bazı parçaları sıfırdan önerebilir misininiz? Şu an GPU RX 5500 XT ama yakında 4060 Ti alacağım darboğaz yapmayacak bir işlemci ya da performanslı ve uygun parçaları önerin iyi günler.

başlığı yanlış yazmışım kart 5500 xt kb.

Son düzenleme:
Anakart değiştirmeyeceksen Ryzen 5 5600 al geç. İleride de iyi bir ekran kartı alırsın mis gibi olur. Mesela 7-8K civarına RX 6700 XT alırsın mükemmel olur.

açıkcası kafamdaki plan şöyle işlemci 5600 olcak ramlar 3200 mhz upgrade etcem hava soğutma alcam ekran kartınıda 16 gb 4060 ti yapcamda 1 yıl içerisinde yavaş yavaş alcam mesela ekran kartını sene sonuna doğru

yalnız bak parçalardan anlarım 2 sene bilgisayarcıda çalıştım ama bios güncellemeden 5600 kullanamıyacağımı biliyorum ama güncellemektende korkuyorum çünki herşeyi anlıyorum biostan anlamıyorum

açıkcası kafamdaki plan şöyle işlemci 5600 olcak ramlar 3200 mhz upgrade etcem hava soğutma alcam ekran kartınıda 16 gb 4060 ti yapcamda 1 yıl içerisinde yavaş yavaş alcam mesela ekran kartını sene sonuna doğru

yalnız bak parçalardan anlarım 2 sene bilgisayarcıda çalıştım ama bios güncellemeden 5600 kullanamıyacağımı biliyorum ama güncellemektende korkuyorum çünki herşeyi anlıyorum biostan anlamıyorum
Bir usb ye bios sürümünü indirip biosa girip m flashı seçip o sürücüyü seçiyorsunuz hocam cok basit.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı