RX 460 2. El Sistem Alınır mı?

Merhaba Sahibinden'den RX460 2 GB ve i5 4. nesil bir PC var. 8 GB RAM acaba PUBG'de CS'yida GTA 5 kaç FPS alır beni teste çağırdı ama kaç FPS alacağını bilmiyorum.

Yani normalde ikinci el bir sisteme göre karşılaştıracak Youtube'da bir videoda yok lütfen yardım edin. Evine gittiğimde PC kaç FPS vermesi gerekiyor bilmiyorum yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
- CS:GO, dilediğin ayar da oynarsın.
- GTA5, normal - yüksek - ultra arası oynarsın.
- PUBG, düşük normal arası oynarsın.

GTA5'de kendi ayarını bulmanı tavsiye ederim. PUBG'de ise zaten ayar düşüreceksin. CS:GO'a bir şey demeye gerek yok. Ürünün fiyatını belirt en azından fiyatına göre alınır mı bunu ölçelim. Daha iyisi toplanır ise 2.el yönelme derim.

Kolay gelsin.

Bütçe belirtirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.

Dostlar ben daha fazla kaç fps alıp almıyacağanı bilmediğimden sordum sistemi tanımıyorum mesela 2. El olduğu için 50 fps alır bi oyunda ama aslında 80 alması gerekir sistemi ölçmek açısından sordum çünkü sahibi beni teste çağırdı pc yi obagöre alcam
Bütçe belirtirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.
Adam 1700 e satıyo
Kendi bütçem 2000 küsürü olabilir

2. el sistemlere de pek güvenmemek lazım, adamın doğru söyleyip söylemediğini bilmiyorsunuz sonuçta. Onun yerine sıfır bir sistem toplamak isterseniz öneri sunabilirim. Bu arada RX 460 ile GTA 5’te 67 FPS gibi bir ortalama görürsünüz yüksek ayarlarda.

2000 TL'ye R3 1200, 8GB RAM ve GTX 1050 TI içeren bir sistem bulunabilirken o sistem alınmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…