RX 460 2 GB GPU i5 650 işlemciyle darboğaz yapar mı?

Jesse Pinkmann

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar internet kafeciden RX 460 2 GB ekran kartı aldım adam çalışan makineden söktü. Bir ara arkadaşlarımla birlikte o internet kafeye gitmiştik ve arkadaşım o kasadan söktüğü bilgisayara oturmuştu ve GTA San Andreas'ta bile kastığını söyledi bende pek inanmadım. Kartın güçlü olduğunu biliyorum ama bilgisayarımın anakartı bozuk olduğu için deneme fırsatım olmadı ama içime dert kaldı. Sizce böyle bir şey mümkün olabilir mi? Kartta sıkıntı olursa zaten geri götüreceğim de yine de sormak istedim ve i5 650 işlemcimle ne kadar darboğaz yapar.
Başlık biraz alakasız oldu biliyorum ama RX 460 gibi kart San Andreas'ta kasar mı diye sormanın çok saçma olduğunu düşündüm. Bu arada arkadaşım GTA 5'te de çok kastığını söylemişti aydınlatabilir misiniz?

i5 750 işlemciyle R7 240 kullandım bayağı bir darboğaz yaşıyordum sonrasında Ryzen 5 1600 AF'ye geçtim darboğaz sorunu çözülmüştü yani RX 460 la bayağı bir darboğaz yaşarsın.

i5 750 işlemciyle R7 240 kullandım bayağı bir darboğaz yaşıyordum sonrasında Ryzen 5 1600 AF'ye geçtim darboğaz sorunu çözülmüştü yani RX 460 la bayağı bir darboğaz yaşarsın.

GTX 750 Ti'yle darboğaz yapmıyor. RX 460 la düşük seviye darboğaz olacağını düşündüm RX 560 la bildiğim kadarıyla %15 civarı darboğaz yapıyordu fazla yapmaz diye düşünüyorum. Diğer konu hakkında bir şey söylemen mümkün mü hocam? Bir de ileride birinci nesil i7 870 işlemci almayı düşünüyorum onla yapar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…