EREN ARCAN Kilopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 60 28 Ocak 2020 #1 2 dk kala bir uyarı vermeden reset atıyor, tekrar boot menüsüne girdiğimde mac yüklenmiş görünüyor. Yüklediğim mac bölümünden boot ediyorum apple logosunun altında çobuk sonuna kadar doluyor ve orada kalıyor bir saate yakın bekledim ama dondu kaldı. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2020
2 dk kala bir uyarı vermeden reset atıyor, tekrar boot menüsüne girdiğimde mac yüklenmiş görünüyor. Yüklediğim mac bölümünden boot ediyorum apple logosunun altında çobuk sonuna kadar doluyor ve orada kalıyor bir saate yakın bekledim ama dondu kaldı.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.220 Makaleler 60 Çözümler 808 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2020 #2 Kurulum aşamasında sorun olmuş olabilir ama yinede boot args kısmında -v ekleyip görsel gönderir misin?
Kurulum aşamasında sorun olmuş olabilir ama yinede boot args kısmında -v ekleyip görsel gönderir misin?