RX 460 CS:GO anlık FPS düşmesi

İşletim sistemi
Windows 10

Konfig

Centipat
RAM
16 GB 3200 MHz
Ekran kartı
RX 460 2 GB
Anakart
ASUS b450M-K
İşlemci
Ryzen 5 1500X
Öncelikle merhaba sorunum başlıkta yazdığım gibi CS:GO oynarken son 20 gündür anlık olarak FPS düşmesi yiyorum. normal şartlar altında FPS 250-300 arasında bazen 360 falanda oluyor ama genelde dediğim gibi 250-300 arası fakat 20 gündür anlık olarak 70-100 FPS'lere kadar düşüyor haliyle oynanmaz bir duruma sokuyor beni. sistemimi aşağıya yazıyorum:
  • Ryzen 5 1500X.
  • RX460 2 GB.
  • 16 GB 3200 MHz RAM Windows 10 Pro M.2 SSD 250 GB SSD de sadece CS:GO ve Windows kurulu.
Denediğim yöntemleri de yazıyorum.
  • Ekran kartı macunu yeniledim.
  • İşlemci macunu yeniledim.
  • Format attım bilgisayara.
  • BIOS güncellendi.
  • Ekran kartı driver kaldırılıp düşük sürüm yükledim değişmedi sonra silip tekrar güncel sürüm yükledim değişmedi sorun.
  • İnternetten quick CPU programı indirip denedim sonuç maalesef değişmedi.
Bu arada CS:GO oyun ayarlarım 1024x768 bütün ayarlar Low fakat ben sorunu çözemedim bilen birileri yardımcı olursa sevinirim. Şöyle bir durum var 20 gün önce sisteme yeni bir RAM aldım fakat aldığım RAM eski RAM'im ile aynı marka aynı model aynı MHz değerlerine sahip RAM'i aldıktan sonra GTA 5 ve Forza horozin 4'te hem görüntü kalitesi daha iyi oldu hem de drop sorunu çözüldü kısacası başka oyunlarda sorun yok sadece CS:GO'da anlık olarak FPS düşmesi bitirdi beni.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    878,1 KB · Görüntüleme: 38

Technopat Haberler

Geri
Yukarı