RX 460 CS:GO Takılma Sorunu

yenilmez344

Hectopat
Daha fazla  
Çok uzun süredir yaşadığım bu sıkıntı artık sinirlerimi bozmaya başladı. Her şeyi denedim ama çözemedim. Oyun içindeyken maçlardayken faceit, mm farketmiyor. Çevremde rakip yaklaştığı zaman 0.5 saniyelik bir takılma oluyor ve hemen düzeliyor. Bunun sayesinde yakınımda adam olduğunu anlıyorum iyi hoş da Awp ile zoom açıyorum misal mirage windowdayım adam geçerken takılıyor ve vuramıyorum. Bazen tam adam karşıma çıktığında takılıyor bazen hiç olmuyor. Her round birkere yaşıyorum genelde. Yaşadığım roundda bir daha olmuyor. Ekran kartım yeni rx 460 herhangi bir sıkıntısı yok bunu almadan önce de aynı sorunum vardı. Aynı şekilde eski harddiskim bad sector olmuştu. Çok fazla takılıyordu %100 disk kullanımı vs onu da değiştirdim. Yine aynı HDD'de yeni. İşlemcim 55 dereceyi geçmiyor. RAM'im 8 GB yaptığım teste göre sorun yok. HDD'yi de tekrar HDD regeneratorden test ettim yine sorun yok gözüktü. Bu durum çok fazla sorun oluyor bana bunun kesin çözümü nedir? Güç kaynağı vsvsde yeni eskiden de oluyordu hala aynı. Çalıştırma seçeneklerim vs yapılı. Formatta yeni attım 2-3 gün önce yine aynı lütfen yardım SSD alıcam sorun çözülecekse ancak SSD'siz bu oyunu oynayan milyonlarca insan var sorunsuz.

Sistemim :
I5 3470 3.Nesil 3.2GHZ
Gigabyte RX 460 2GB
8GB 1333MHZ RAM
Aerocool 500W
WD Blue 1TB 7200RPM 64 MB

Son düzenleyen: Moderatör:
HDD sorunu gibi duruyor ama HDD niz iyi bir model. Ben csgo yu SSD üzerinden oynuyorum benimde aynı seninki gibi problemin vardı SSD ye geçince düzeldi...

Tam doğru olmayabilir ama konsolda görürsünüz zaten cl_forcepreload 1 gibi bir komut vardı belki çözer. Sonucu buraya yazarsınız

İlginç... Oyunda sadece adam görünce kasıyor, diyorsunuz.

Ses ayarlarından kulaklığı seçmen belki sorununu çözebilir. Ben ses kartımı güncelleyerek çözdüm düşük FPS sorunumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…