okaniskinnn
Hectopat
Daha fazla
Yaklaşık olarak 1-1.5 hafta önce 1.800TL civari bilgisayar topladım. Ekran kartım ASUS RX460 2GB. Her şeyin kurulumunu yaptım ve driverlerini yükledim ama oyunlarda veya masaüstünde dururken monitörüm 0.5-1 saniye arası kararıyor ve tekrar geri geliyor. Bu 1 gün olmadığı bile oluyor bazen yani şu anda gidip gelmekli bir şekilde ekran aynı hataya devam ediyor. 4-5 saniye aralıklarla olmakta. Bunun sorunu monitörümden mi kaynaklanıyor yoksa ekran kartının driverlerindan mı?
Monitörümden olduğunu düşünmüyorum. 2 hafta öncesine kadar eski bilgisayarımı kullanıyordum yaklaşık olarak 8-9 yıl hiç bir sorun yaşamadım, yeni bilgisayara geçtikten sonra bu hatayla sık sık karşılaşmaya başladım. Nedenini bilen arkadaşlarım yardımcı olabilir mi? Lütfen. Bilgisayarı toplamamda yardımcı olan arkadaşım ekran kartı driverinde bir sorun olabilceğini söyledi.
Monitörüm;Casper 19CSPR
Ekran kartım: ASUS RX460
Monitörümden olduğunu düşünmüyorum. 2 hafta öncesine kadar eski bilgisayarımı kullanıyordum yaklaşık olarak 8-9 yıl hiç bir sorun yaşamadım, yeni bilgisayara geçtikten sonra bu hatayla sık sık karşılaşmaya başladım. Nedenini bilen arkadaşlarım yardımcı olabilir mi? Lütfen. Bilgisayarı toplamamda yardımcı olan arkadaşım ekran kartı driverinde bir sorun olabilceğini söyledi.
Monitörüm;Casper 19CSPR
Ekran kartım: ASUS RX460
Son düzenleyen: Moderatör: