Öncelikle herkese hayırlı bayramlar dilerim. Yaklaşık 1 ay önce kendime sistem topladım ama sistemi topladığımdan beri bir şeyler yolunda gitmiyor. Oyun oynarken birdenbire renkli garip bir ekran geliyor (fotoğraftaki ekran) daha sonra bilgisayar kendiliğinden reset atıyor. Bazen bu ekrandan sonra mavi ekran hatası verip resetleniyor bazen ise 15-20 SN sonra kendiliğinden düzeliyor. Ççok nadir düzeliyor genelde resetliyor kendini. İnternette aradım ama çözümünü bulamadım. 2 defa format atıp temiz kurulum yaptım 4 defa ekran kartı sürücüsünü kaldırıp kendim sitesinden kurdum ama yine de olmadı. Artık sorunun donanımsal olduğunu düşünüyorum. Bu arada her şeyim orijinal korsan oyun ve benzeri kullanmıyorum. Sistem özelliklerim:
Sapphire'de bu tür sorunlar biraz sık yaşanıyor. Bu yüzden de Sapphire tavsiye etmiyoruz. Öte yandan servis kartınızı garanti kapsamında değiştirip çalışan bir model verecektir. Ekran kartınız arızalı.
Yorumunuz üzerine hemen aldığım siteyle iletişime geçtim cevaplarını bekliyorum. Bu arada Sapphire'dan da dersimi almış oldum bir daha keseyi biraz daha açıp daha güvenilir markalara yöneleceğim.