Ekran kartını yeni aldım. MSI RX 460 Gaming 4 GB sistemin geri kalanı;
İşlemci x4 B50 :3,2GHz
RAM 8 DDR3
PSU:460W.
Witcher 3, Planetside 2, Archeage, Far Cry 3 gibi oyunlarda 40-70 arası FPS alıyorum hiçbir problem yok. League of Legends, CSGO, NFS Most Wanted gibi oyunlarda FPS 100-220 arası oluyor ama kapanıyor, GPU duruyor. Problem nedir?
Dipnot: Sürücüm güncel, Windows güncel.
Bende bu RX 460' dan biraz sıkıntı yaşadım. Size tavsiyem temiz kurulum yapın ekran kartı sürücülerini kendi sitelerinden kendiniz kurun ve bunu yaparken windows update' i devre dışı bırakın. Eğer sorun hala devam ediyorsa ilk yapmanızı tavsiye ettiğim şey ekran kartını çıkarın varsa işlemcinizin GPU' sunu kullanın eğer yoksa da bir yerden çalışan bir ekran kartı temin edin ve o şekilde sisteminizi bir süre test edin eğer bu süre zarfında sorun çıkmazsa ekran kartınızı garantiye yollayın. Bu arada bunlar sadece benim kendi ürettiğim çözümler belki sorununuzun kesin bir çözümü vardır ama ben bilmediğim için elimden geldiğince yardımcı olmak istedim.
No signal hatasının sebebi ekran kartı değil RAM'lerdir arkadaşlar. RAM'leri tak çıkar yapıp, yerlerini değiştirip, deneyin hocam. Ardından buraya yazar mısınız? GPU durdu hatasına gelirsek onun için bir çözümüm yok maalesef. Temiz kurulum deneyebilirsiniz.