Keduket Decipat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2019 Mesajlar 1.388 Makaleler 1 Çözümler 1 8 Ekim 2019 #31 43385 dedi: 700'e 1050Ti Strix verebilirim Genişletmek için tıkla... İkinci el istemiyorum. Teşekkürler. berat önel dedi: Dostum sana tavsiyem Black Friday'i beklemen olucaktır 2 hafta kadar sabret sadece. Genişletmek için tıkla... Zaten bekliyeceğim fakat 2 haftadan fazla var. 29 Kasım. quandourtaha dedi: 560 falan oyunları orta ayarda 60+ fps açamaz. En az 570 alman lazım modern oyunlar için. Genişletmek için tıkla... Sizce nitro+ modeli kaç fps verir? Ve Black Friday'de kaç lira olur?
43385 dedi: 700'e 1050Ti Strix verebilirim Genişletmek için tıkla... İkinci el istemiyorum. Teşekkürler. berat önel dedi: Dostum sana tavsiyem Black Friday'i beklemen olucaktır 2 hafta kadar sabret sadece. Genişletmek için tıkla... Zaten bekliyeceğim fakat 2 haftadan fazla var. 29 Kasım. quandourtaha dedi: 560 falan oyunları orta ayarda 60+ fps açamaz. En az 570 alman lazım modern oyunlar için. Genişletmek için tıkla... Sizce nitro+ modeli kaç fps verir? Ve Black Friday'de kaç lira olur?
berat önel Kilopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 487 Çözümler 1 8 Ekim 2019 #32 Keduket dedi: İkinci el istemiyorum. Teşekkürler. Zaten bekliyeceğim fakat 2 haftadan fazla var. 29 Kasım. Sizce nitro+ modeli kaç fps verir? Ve Black Friday'de kaç lira olur? Genişletmek için tıkla... Kesin bir fiyat söylemek doğru olmaz ama %20 civarı ya da daha fazla bir indirim olacağını tahmin etmek çokta zor değil.
Keduket dedi: İkinci el istemiyorum. Teşekkürler. Zaten bekliyeceğim fakat 2 haftadan fazla var. 29 Kasım. Sizce nitro+ modeli kaç fps verir? Ve Black Friday'de kaç lira olur? Genişletmek için tıkla... Kesin bir fiyat söylemek doğru olmaz ama %20 civarı ya da daha fazla bir indirim olacağını tahmin etmek çokta zor değil.