RX 460 HDMI ile kaç Hz verir?

UgurDur

Hectopat
Yer
Technopat Merkez
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
ASUS Dual RX 460 ekran kartım var ve şu an kullandıgım monitör 60 Hz çok kötü bir monitör.
HDMI üzerinden bağlayacak olsam bir monitör en fazla kaç Hz verir bu ekran kartında?

(Ona göre bir monitör alacağım.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum oyundan oyuna değişir ama 144Hz bu ekran kartına fazla gelir gibi geldi bana, fakat ileride ekran kartı almak gibi bir planın varsa yatırım olarak alınabilir.

74,.. frekansı civarları alabilirsiniz(HDMI ile). Fakat iyi görüntü alabilir misiniz bilmem, sorduğunuz işlem monitor overclock. Risklidir, monitorun ömrünü kısar.

74. Frekansı civarları alabilirsiniz(HDMI ile). Fakat iyi görüntü alabilir misiniz bilmem, sorduğunuz işlem monitör overclock. Risklidir, monitörun ömrünü kısar.

Hocam ekran kartım kötü bir ekran kartı değil aksine iyi bir ekran kartı. 74 biraz düşük olmadı mı?

Hocam ekran kartım kötü bir ekran kartı değil aksine iyi bir ekran kartı. 74 biraz düşük olmadı mı?

Ekran kartı ile alakası yok. Monitörünüzün çıkış portu ve desteklediği frekansa bağlı. 60HZ monitör ile 144HZ falan alamazsınız yani.

Ekran kartı ile alakası yok. Monitörünüzün çıkış portu ve desteklediği frekansa bağlı. 60Hz monitör ile 144Hz falan alamazsınız yani.

Yok hocam ben en fazla kaç Hz. Verir ona göre alacağım dedim yani şu anki monitörümden 144Hz alamayacagımı biliyorum

HDMI Max 120 Hz verir.
kardeşim saphire rx 460 2gb ekran kartım var yeni monitör aldım gigabyte g24 f-2 oc180hz ekran kartının dp çıkışından monitörün hdm1 baglantısına bagladım ençok 120hz verdi bu iki ürünü en iyi en verimli nasıl kullanabilirim dp to dp kaployla monitör ve ekran kartının dp kısımlarını kullansam monitörden 180hz görebilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…