RX 460 i5 6600 CPU ve GPU %100 kullanıyor

Montyxss

Centipat
RAM
16 GB
Ekran kartı
RX460
Anakart
HP 829D
İşlemci
i5 6600 (3.30 GHz)
Sistem Minitower olarak geçiyor, hazır adı: HP ProDesk 600 G3 mt.
İşlemci: Intel i5 6600 (3.30 GHz)
Ekran kartı: Radeon RX460 4 GB.
Anakart: HP 829D.
RAM: 16 GB.
Depolama: 1TB SSD.

Not: Aynı kasadan önceden de vardı fakat o 32 GB ramliydi ve onda böyle bir sorun yoktu sorun RAM'le alakalı olabilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM'le alakalı olamaz. Görev yöneticisinden resim atın, Kaspersky ile de tarama yapın.

@Silinen üye de haklı bu arada.

Son düzenleme:
Isı derecesi nedir? Boşta kullanım mı bu şekilde? Konuyu biraz daha açarsanız sevinirim.

Son düzenleme:
cpu ısısı 70-75 lerde geziyor(oyun oynarken). Oyun oynarken böyle oluyor. ram kullanımı da 16862 mb olarak gösteriyor.

Eki Görüntüle 1788904
Valorant adeta sömürüyor hocam

Bu arada yavaştan termal macun yenilemesi yapmaya başlayın derim. Yakında 80-85 derece olmaya başlayıp performans kısmaya başlayabilir.

Valorant adeta sömürüyor hocam

Bu arada yavaştan termal macun yenilemesi yapmaya başlayın derim. Yakında 80-85 derece olmaya başlayıp performans kısmaya başlayabilir.
Eskiden aynı bilgisayardan vardı ,ona termal macun değişimi ve işlemci değişimi yapmaya çalıştım (i5 9500' e yükseltmeye çalıştım.) Bilgisayar bozuldu, buna geçtim, o yüzden o tür işlere hiç girmek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…