xMtsQ Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 671 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #11 Cavid888 dedi: Oyun oynarken kapandığı zaman mı böyle oluyor? Normal sabah bilgisayarı açtığında bu sorun oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet sabah genelde olmuyor PC açılıyor 3 sn sonra kapanıyor.
Cavid888 dedi: Oyun oynarken kapandığı zaman mı böyle oluyor? Normal sabah bilgisayarı açtığında bu sorun oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet sabah genelde olmuyor PC açılıyor 3 sn sonra kapanıyor.
C Cavid888 Decapat Katılım 11 Şubat 2022 Mesajlar 99 Yer Baku Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #12 xMtsQ dedi: Evet sabah genelde olmuyor PC açılıyor 3 sn sonra kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle bilgisayar çalışırken aniden kapandığı için hata oluyor. PSU değiştirirseniz sorunun düzeleceğini düşünüyorum.
xMtsQ dedi: Evet sabah genelde olmuyor PC açılıyor 3 sn sonra kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle bilgisayar çalışırken aniden kapandığı için hata oluyor. PSU değiştirirseniz sorunun düzeleceğini düşünüyorum.
xMtsQ Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 671 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #13 Cavid888 dedi: Büyük ihtimalle bilgisayar çalışırken aniden kapandığı için hata oluyor. PSU değiştirirseniz sorunun düzeleceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bence de teşekkürler.
Cavid888 dedi: Büyük ihtimalle bilgisayar çalışırken aniden kapandığı için hata oluyor. PSU değiştirirseniz sorunun düzeleceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bence de teşekkürler.