RX 460 için PSU Önerisi

Mustayfat

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 12400f - RX 6700XT-16GB DDR5 RAM
Az önce RX 460 aldım arkadaşlar, elimde PSU olmadığı için kullanmıyorum şimdilik. Birkaç PSU gördüm önerir misiniz? Bütçe maks. 250 TL.

Vatan PC'den olması daha iyi benim için, mağazadan alacağım çünkü. Sizce hangisini almalıyım?
Saygılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan ile sınırlı kalmak zorunda değilsiniz.
Bu modeli tavsiye ederim. Diğer ürünlerin bileşen kalitesi iyi değil. Rampage-Frisby güç kaynakları patlaması ile ünlüdür.

Vatan ile sınırlı kalmak zorunda değilsiniz.
Bu modeli tavsiye ederim. Diğer ürünlerin bileşen kalitesi iyi değil. Rampage-Frisby güç kaynakları patlaması ile ünlüdür.

Öyle fakat dediğim gibi yarın direk elime ulaşması gerekiyor ve en erken pazartesi kargoya veriliyor vatan dan direk mağazasından alacağım bu fiyat bandında öneririniz var mıdır VATAN dan

Çok teşekkür ederim Xigmatek i almaya çalışacağım alamazsam mecbur thermaltake alacağım

Zaten yazın komple sistemi değiştireceğim yaza kadar bir sorun yaramatmasında başka bişey istemiyorum doğrusu

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı