Düşük bütçeli sistemlere SSD önerilmiyor. Bence bu sistem için 1TB HDD yeterli. İlerleyen zamanlarda bir SSD alıp sisteme takabilir. Ben şuan için için gereksiz görüyorum.
Düşük bütçeli sistemlere SSD önerilmiyor. Bence bu sistem için 1TB HDD yeterli. İlerleyen zamanlarda alıp sisteme takabilir. Ben şuan için için gereksiz görüyorum.
Bence her sisteme şart dediğim gibi çok oyun yüklemeyecekse 240 GB SSD yeterli. İlk SSD alıp daha sonra HDD alır daha kolay olur. Yeni nesil oyunların loading süreleri çok uzun oluyor.
Bence şuan arkadaşın sistemi gayet iyi. Biliyorum 8GB devri artık yavaş yavaş bitiyor ama şimdiden almasına gerek yok. Bütçesi yetiyorsa tabii ki alsın ama yetmiyorsa ileride aynısından 1 tane daha alıp sisteme ekleyebilir. @Aknulcn3462 arkadaşım bütçen varsa RAM'leri 16GB yap ama yoksa acelesi yok. Daha sonra da eklenebilir.