İlkaytürkoglu Decapat Katılım 21 Temmuz 2018 Mesajlar 24 16 Şubat 2019 #1 Arkadaşlar OEM RX 460 alacağım, kartta sadece çıkışı var. Monitörümde ise sadece VGA girişi var. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Şubat 2019
Arkadaşlar OEM RX 460 alacağım, kartta sadece çıkışı var. Monitörümde ise sadece VGA girişi var. Ne yapabilirim?
Çözüm enes acu 16 Şubat 2019 Yaklaşık 1 aydır bu kartı VGA monitörümde kullanıyorum bu kablo sayesinde bir sorun çıkmadı memnunum. Dark 1.8m HDMI - VGA Kablo (DK-HD-AHDMIXVGAL180) Fiyatı Dark 1.8m HDMI - VGA Kablo (DK-HD-AHDMIXVGAL180) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
Yaklaşık 1 aydır bu kartı VGA monitörümde kullanıyorum bu kablo sayesinde bir sorun çıkmadı memnunum. Dark 1.8m HDMI - VGA Kablo (DK-HD-AHDMIXVGAL180) Fiyatı Dark 1.8m HDMI - VGA Kablo (DK-HD-AHDMIXVGAL180) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
enes acu Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 1.673 Çözümler 3 15 Mart 2019 #11 56648 dedi: Peki arkadaşın attığı aktif mi ? Ve hangisini önerirsiniz Genişletmek için tıkla... Dark 1.8m HDMI - VGA Kablo (DK-HD-AHDMIXVGAL180) Fiyatı Dark 1.8m HDMI - VGA Kablo (DK-HD-AHDMIXVGAL180) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Ben vga monitörde bununla kullanıyorum bi sorun çıkarmadı tavsiye ederim dönüştürücüyle uğraşma. Artı 0 Eksi
56648 dedi: Peki arkadaşın attığı aktif mi ? Ve hangisini önerirsiniz Genişletmek için tıkla... Dark 1.8m HDMI - VGA Kablo (DK-HD-AHDMIXVGAL180) Fiyatı Dark 1.8m HDMI - VGA Kablo (DK-HD-AHDMIXVGAL180) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Ben vga monitörde bununla kullanıyorum bi sorun çıkarmadı tavsiye ederim dönüştürücüyle uğraşma.
turkishmarksman Hectopat Katılım 1 Kasım 2017 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mart 2019 #12 Dostum arkadaşın attığını al diğer 30 40 liraya satılan dönüştürücüler adam akıllı çalışmıyor. Artı 0 Eksi