RX 460 karıncalanma ve siyah ekran

Merqur

Centipat
Merhaba arkadaşlar, sizlere birkaç sorum olacak öncelikle birkaç haftadır en küçük masanın hareketinden dolaylı ekran da full karıncalanma oluyordu ve VGA HDMI çevirici kullanmaktaydım. Ardından bu sıkıntı fazla bir şekilde olmaya başladı en küçük sallanma kablo teması halinde ekranın tamamı full siyah ve giri karıncalanma haline geliyordu ancak çeviriciyi tak çıkar yaptıktan sonra ekran düzeliyordu, normal bir şekilde tarayıcı üzerinden birkaç videoya bakarken birden tekrardan aynı sorun oldu. Bu sefer HDMI çeviriciyi tak çıkar yaptığımda ekran gelmedi ne kadar türlü yol var ise denedim çeviriciyi değiştirdim ekranı değiştirdim vs daha sonra ekran kartını çıkarıp anakart üzerinden görüntü almaya çalıstırdığımda ve başarılı oldum yeni bir ekran kartı siparişinde bulundum sizce ekran kartı değil de PCI Express slotunda bir sıkıntı olma ihtimali var mıdır? Ya da anakart üzerinde bir sıkıntı var mıdır ekran kartını başka bir bilgisayar üzerinde daha denemedim yeni aldığım kartta bunun gibi bir sorundan dolaylı yanma ihtimali var mıdır?
Sistem.
İşlemci=3 6100.
Anakart=MSI H110M PRO-D.
Ekran kartı=Sapphire RX 460 2 GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…