RX 460 LOL'de GPU Kullanımı %0'a Düşüyor

ismimivermiycem

Hectopat
Daha fazla  
Sistemde RX 460 4 GB - Pentium G4560 - 500W PSUvar. Anlamadığım bir şekilde LOL oynarken birden GPU kullanımı MSI afterburner ekranında 0(sıfır)'a düşüyor. Arada FPS drop oluyor. Tüm ekran kartı sürücülerini güncelledim başka ne yapmam gerekir? Ne önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kadar RAM var? HDD'de Badsector var mı diye bir kontrol edin. FPS sroplar durduk yere mi oluyor yoksa en kalabalık ve yoğun yerlerde mi? Belki de Rx460'ın bazı yerlerde nefesi yetmiyordur.

Ekran kartı 0 olduğunda işlemci ve RAM'in durumu ne? SIcaklıkları ne bu parçaların?
Hocam 8 GB RAM var. HDD Badsector nasıl kontrol ediliyor bir bilgim yok. FPS droplar genelde yoğun fight sahnelerinde oluyor ama durduk yere de olabiliyor. Sıcaklıkları konusunda hiç bir sıkıntı yok. GPU kullanımı %100 oluyor bi anda %0 oluyor. Sistemi daha dün aldım ve sıkıntıyı anlayamıyorum.

Dosya Ekleri

• xx.png
    xx.png
    118,3 KB · Görüntüleme: 168
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı