RX 460 Marka ve Model Önerisi

enesyildiz0

Hectopat
Daha fazla  
RX 460 alacağım. Forumumuzdakiler işlemcim ile darboğaz yapmayacağını belirttiler. Ancak ben model veya markalardan pek anlamadığım için, yine size sorma kararı aldım. Rica etsem uygun marka-model yazar mısınız? Ayrıca link bırakırsanız sevinirim. İnternetten sipariş ile değil elden bir VatanComputer mağazasından alacağım.
Sistem:
  • Anakart: Asus P8H61-M LX3 PLUS R2.0
  • İşlemci: Intel Core i3-3210 3.2 GHz
  • RAM: 8GB
  • Ekran Kartı: nVidia GT 430 2GB DDR3 (Değişecek)
Sistem bu. İşlemcim eski evet, ancak değiştirme şansım yok. Anakarta da uyan bir modelini yazarsanız sevinirim. Teşekkürler. Ayrıca Friday the 13th: The Game, H1Z1:KOTK, LoL, CS:GO, GTA V gibi oyunlar oynuyorum. İşlemcimle alakalı bu oyunların hiçbiri şuan bile sorun çıkarmadı. Sürekli ekran kartının düşüklüğünden dolayı FPS düşük ayarlarda bile 30'un üstüne çıkamadı. İnşallah bu kart bana çare olur.
Ayrıca bu oyunları oynaya bilmem için başka önerileriniz olursa okumaktan zevk alırım. Öneri için fazladan bilgi lazım olursa da yazarsanız o bilgileri de konuya veya yoruma eklerim. Teşekkürler.

RX 400-500 serisinin her modeli anakartınıza uyar. İnternetten alma şansınız hiç yok mu? Sinerjinin mağazası mevcut oradan da gidip alabilirsiniz. Sapphire Radeon RX560 Pulse OC 2GB 128Bit
İnternetten alma şansım yok. İnternetten alışveriş yaparım. Ama ailem bu kadar yüksek fiyatlarda alışverişe izin vermez. RX560 güzel olurdu aslında. Genede bir şansımı denerim. Teşekkürler.

Sanmıyorum. Zaten çok güçlü modeller değiller RX 460 ile RX 560.
Herşey için teşekkürler. Son bir sorum olacak sana, Sapphire güvenilir bir markamı ve kasama sığdırmak konusunda sorun yaşar mıyım RX560'ı? Ayrıca söylenenlere bakılırsa 460 daha iyi olacak gibime geliyor.

Ekran kartı olarak seni yarı yolda bırakmayacak güvenilir marka olarak ASUS RX460 2GB GDDR5 128Bit öneriyorum. Çift fan özelliğiyle dikkati üzerine çekiyor, ancak bütçem o kadar yok diyorsan MSI RX460 2G OC 2GB GDDR5 128Bit'de olabilir. Yerinde olsam 70 TL daha koyar Asus alırım.

RX 460-560 modelleri için tek fan rahatça yeterli gelir. Çift fana gerek yok. Ayrıca Sapphire günümüz şartları için Türkiye pazarında AMD kart tercihi esnasında ilk üçe yazılacak markalardan biridir benim gözümde. Kasanızın modeli nedir? Ayrıca RX 560-460 modelinden daha performanslı ve aynı fiyattalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…