RX 460 OEM alınır mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Sistemim:
  • AMD FX 4300
  • Radeon R9 380 2G
  • 16 GB DDR 3 RAM
  • Xigmatek 600W 80+ PSU
Yapmak istediğim şey bendeki R9 380'i satıp RX 460 almak. Sebebi ise bendeki işlemci bu ekran kartına yeterli gelmiyor. Ve arkadaşımdaki RX 460 ile daha iyi FPS'ler aldığım yerler gördüm.

Sistemim:
  • AMD FX 4300
  • Radeon R9 380 2G
  • 16 GB DDR 3 RAM
  • Xigmatek 600W 80+ PSU
Yapmak istediğim şey bendeki R9 380'i satıp RX 460 almak. Sebebi ise bendeki işlemci bu ekran kartına yeterli gelmiyor. Ve arkadaşımdaki RX 460 ile daha iyi FPS'ler aldığım yerler gördüm.
İşlemciyi değiştirmen daha mantıklı.Elimde fx 6300 var.300Tl fiyatına satabilirim.İlgilenirseniz yazarsınız.

Bende farkındayım. Ama oynadigim oyun (Ciddi olarak oynadığım) CSGO csgoda 200 fpslerde geziyorum zaten. OEM olan ekran kartını alırsam geriye 500 TL arta para kalacak. Bu paraya az da ben koyup 144 hz bir monitör alırım diye düşündüm. Ne dersiniz ? Suanda kullandığım 75Hz 1 MS AOC.
İşlemciyi değiştirmeniz daha iyi bir çözüm olacaktır.
Mantıklı değil bence yapmayın.
Çok mantıklı bir değişim olmayacak elindeki beyaz arabayı satıp aynı marka aynı model siyah araba almak gibi birşey bu yaptığın.
Derseniz buda mantıklı değil sistemi ellemem. 1 yıl sonra yeni bir sistem toplamayı düşünuyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı