RX 460 sistem 2200 TL'ye alınır mı?

Cemokombo

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar linki koyuyorum.
Malum Eskişehir'de yaşıyorum bilgisayar kıtlığı var memlekette en iyi bunu bulabildim. Adam geçen yaz kendim topladım diyor. Sıfır mı dedim evet sıfır dedi ama muhtemelen ikinci el toplamıştır. Evet arkadaşlar ne diyorsunuz iş görür mü? Oynayacağım oyunlar R6 Valorant CS:GO GTAV Online Forza4 vb.

Arkadaşlar linki koyuyorum.
Malum Eskişehir'de yaşıyorum bilgisayar kıtlığı var memlekette en iyi bunu bulabildim. Adam geçen yaz kendim topladım diyor. Sıfır mı dedim evet sıfır dedi ama muhtemelen ikinci el toplamıştır. Evet arkadaşlar ne diyorsunuz iş görür mü? Oynayacağım oyunlar R6 Valorant CS:GO GTAV Online Forza4 vb.

Alınır ama +1500 görüntüleme almış satılmış olabilir.

RX 460, RX 560'a çok çok yakın bir karttır. RX 560 ise GTX 1050'ye yakın bir karttır. Sadece RX 460 bu fiyata satılıyor olsaydı yine alınır derdim.

RX 560, 1050 ile 1050 Tİ arasında kalıyor diyebiliriz. Belki 2 GB modeli 1050 ile kıyaslanabilir. Fakat 4 GB modeli 1050'yi geçer. Sistem ise 2200 TL'ye alınabilir.

Bu adam toplayıp satıyor. Buna bağlı olarak bulabildiği en garip parçalarla oluşturmuş sistemi. Sadece ekran kartı ortalama 2000 lira falandır. Parasına eder ama işlemci ve bellek kısmında fazla iyi şeyler beklemeyin. İdarelik alınır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı