RX 460 Sistem için PSU tavsiyesi

bvivno

Hectopat
Kısa süredir sistemimde kullandığım FEEL Hurricane ATX-460 güç kaynağından hiç memnun değilim. Gerek eskiliği gerek performansı bir güç kaynağından isteyebileceğiniz en kötü durumda. Ben de yeni bir PSU almak istiyorum ama bütçem çok kısıtlı, büyük ihtimal 2. El ama çok eski olmayan bir şey alacağım. Birkaç PSU hesaplama sitesi buldum farklı sitelerden aynı sonuçları aldım. Sistemim 330-340W civarı harcıyor. Sistemimdeki parçaları size sıralayayım;
  • İ7 860 2.8GHz
  • MSI H55M-E33 anakart
  • RX460 2 GB
  • 1X4 4 GB DDR3 1333MHZ RAM
  • 500GB 7200RPM Samsung HDD
Bunlar dışında kullandığım CD-ROM gibi parçalar yok. 350W bir güç kaynağının bana yetip yetmeyeceğini bilmiyorum. Yardım edebilir misiniz?

Kasa fanını falan hesaplamamışsınız. 350W da size yetmez çünkü PSU'lar sistem 350W isteyince direk 350W çekmiyor. PSU'nun kalitesine göre değişir ne kadar çektiği. 350W'lık bir PSU'dan da kalite beklemeyeceğinize göre. O PSU size yetmez.
Bütçeniz nedir?

Kasa fanını falan hesaplamamışsınız. 350W da size yetmez çünkü PSU'lar sistem 350W isteyince direk 350W çekmiyor. PSU'nun kalitesine göre değişir ne kadar çektiği. 350W'lık bir PSU'dan da kalite beklemeyeceğinize göre. O PSU size yetmez.
Bütçeniz nedir?
200-300 civarı bir bütçem var ve kasada 1 tane küçük egzoz fanı bulunuyor

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı