Daha yeni RX480li PC topladim. Simdi sizi seviye atlatacagim. Dinleyiniz. Islemciyi i5 6400 skylake ile degistirin. RAMi 8 GB yapin Kingston Furry 2133*Mhz. 2133Mhz önemli. Ram eklenebilir sonradan. Suanki butceniz ile bu kadari yeterli. Ekran kartini Sapphire RX 470 4GB Nitro+ yapın. HDD yi 1TB yapın. SSD'yi çıkarın, daha sonra elinize para gectiginde RAM ekleyeceginiz gibi SSD de eklersiniz. Ne oldu? 810 dolarlik sistemimiz 780 dolara cok daha performansli oldu. Oyunlarimizda FPSyi katladik. Kasayi ve guc kaynagini fikrimce degistirin. Aerocool advence V3X devil red serisinde 80+ bronze sertifikali 600W guc kaynagi olan kasamiz ayni sitede 380 TL civarinda bi fiyata gelebiliyor. Yani suanki butcenizle SSD, RAMve HDDden kistik ve performansi katladik. Daha sonra eklemeler yapilabilir. Tavsiyem budur. Kolay gelsin.
Arkadas seviye atlatacağim derken ne kastetti? Burnu gökyüzüne değiyor açıkcası.
Bende biliyorum sistem yazmayı. 10 tane konu ile uğraşınca unutuyorum.
Diyorki 2133 MHZ olması önemli. XMP desteği varsa RAM'leri 2400'de çalıştırabilir.
Kardeşim RAM'leri 2400 MHZ al. Fiyatları aynı zaten.
Nesi olmamış?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.