RX 460 sistem nasıldır?

Daha yeni RX480li PC topladim. Simdi sizi seviye atlatacagim. Dinleyiniz. Islemciyi i5 6400 skylake ile degistirin. RAMi 8 GB yapin Kingston Furry 2133*Mhz. 2133Mhz önemli. Ram eklenebilir sonradan. Suanki butceniz ile bu kadari yeterli. Ekran kartini Sapphire RX 470 4GB Nitro+ yapın. HDD yi 1TB yapın. SSD'yi çıkarın, daha sonra elinize para gectiginde RAM ekleyeceginiz gibi SSD de eklersiniz. Ne oldu? 810 dolarlik sistemimiz 780 dolara cok daha performansli oldu. Oyunlarimizda FPSyi katladik. Kasayi ve guc kaynagini fikrimce degistirin. Aerocool advence V3X devil red serisinde 80+ bronze sertifikali 600W guc kaynagi olan kasamiz ayni sitede 380 TL civarinda bi fiyata gelebiliyor. Yani suanki butcenizle SSD, RAMve HDDden kistik ve performansi katladik. Daha sonra eklemeler yapilabilir. Tavsiyem budur. Kolay gelsin.

Son düzenleme:
Daha yeni RX480li PC topladim. Simdi sizi seviye atlatacagim. Dinleyiniz. Islemciyi i5 6400 skylake ile degistirin. RAMi 8 GB yapin Kingston Furry 2133*Mhz. 2133Mhz önemli. Ram eklenebilir sonradan. Suanki butceniz ile bu kadari yeterli. Ekran kartini Sapphire RX 470 4GB Nitro+ yapın. HDD yi 1TB yapın. SSD'yi çıkarın, daha sonra elinize para gectiginde RAM ekleyeceginiz gibi SSD de eklersiniz. Ne oldu? 810 dolarlik sistemimiz 780 dolara cok daha performansli oldu. Oyunlarimizda FPSyi katladik. Kasayi ve guc kaynagini fikrimce degistirin. Aerocool advence V3X devil red serisinde 80+ bronze sertifikali 600W guc kaynagi olan kasamiz ayni sitede 380 TL civarinda bi fiyata gelebiliyor. Yani suanki butcenizle SSD, RAMve HDDden kistik ve performansi katladik. Daha sonra eklemeler yapilabilir. Tavsiyem budur. Kolay gelsin.

Arkadas seviye atlatacağim derken ne kastetti? Burnu gökyüzüne değiyor açıkcası.
Bende biliyorum sistem yazmayı. 10 tane konu ile uğraşınca unutuyorum.
Diyorki 2133 MHZ olması önemli :). XMP desteği varsa RAM'leri 2400'de çalıştırabilir.
Kardeşim RAM'leri 2400 MHZ al. Fiyatları aynı zaten.

Arkadas seviye atlatacağim derken ne kastetti? Burnu gökyüzüne değiyor açıkcası.
Bende biliyorum sistem yazmayı. 10 tane konu ile uğraşınca unutuyorum.
Diyorki 2133 MHZ olması önemli :). XMP desteği varsa RAM'leri 2400'de çalıştırabilir.
Kardeşim RAM'leri 2400 MHZ al. Fiyatları aynı zaten.

Başlığı açan kişinin bütçesi site üzerinden belli. Sistem yazmadım sadece kendi kurduğu sistem üzerinden tavsiye verdim. RAMi de daha ucuza bulur diye söyledim ben baktığımda biraz daha ucuz gibiydi. Sana itafen bir şey yazmamama rağmen niye bu kadar şahsıma yönelik konuştun anlamış değilim.

Sistem aslında olmuş fakat alır 5 sene kullanırım der gibi kurmuşsun. Tavsiyemde bellekten, sabit disklerden kısıp ekran kartı ve işlemciye yatırım yaptım. Eline para geçtiğinde SSD de takar RAM de takarsın. Ama ekran karıtnı ve işlemcini bir daha alman daha zor olur. Bana kalırsa bütçeyi zorlayabiliyorsan RX 470 8GB al. Site üzerinde 166 lira civarı fark ediyor. Kolay gelsin.

Bu arada seviye atlatmaktan kastım yanlış bir şey değildi sayın başlık açan arkadaş. Sistemin performansı açısından söyledim. Alaycı bir tavırla söylemedim. Öyle bir şey anlaşılıyorsa kusuruma bakma.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı