Quadrionss
Megapat
Daha fazla
Millet Teknobiyotik'ten direkt toplanmış kasa almayı düşünüyorum ama sitede modifiye kısmı var. Yani alacağım ürünün içindeki işlemleri değiştirebiliyorum fakat bunu yapmak için biraz daha para vermek gerekiyor ve benim 1800 liralık bir bütçem var. Staj parasıyla biriktirdim diğer ay sonu almayı düşünüyorum. Eğer para yetmezse 1 ay daha beklemek gerekecek ama sömestır'a yetiştirmeye çalışıyorum.
Pek anlamıyorum bu işlerden fakat genellikle millet ekran kartının aynı sürümünü fakat 4 GB'lısını almamın daha iyi olduğunu söylediler. Öyle yapmayı düşünüyorum. Bunun dışında ne değiştirebilirim ? Fiyat fazla oynamaz ise sevinirim.
Anakart fazla ısınır mı ondan çok korkuyorum. Bu sistemle en az 2 yıl rahat biçimde gitmem lazım.
- İşlemci : AMD Athlon X4 860 K
- Anakart : Asus a68-hm-k
- Ekran Kartı : Sapphire RX460 2 GB 128 bit
- RAM : HyperX Fury 1600 MHz 8 GB
- Kasa : Dark Woofer Pencereli oyuncu kasa
- Güç Kaynağı : Aerocool XV400 güç kaynağı
Pek anlamıyorum bu işlerden fakat genellikle millet ekran kartının aynı sürümünü fakat 4 GB'lısını almamın daha iyi olduğunu söylediler. Öyle yapmayı düşünüyorum. Bunun dışında ne değiştirebilirim ? Fiyat fazla oynamaz ise sevinirim.
Anakart fazla ısınır mı ondan çok korkuyorum. Bu sistemle en az 2 yıl rahat biçimde gitmem lazım.
Son düzenleyen: Moderatör: