RX 460 sistemde siyah ekran sorunu

furkan888

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba RX 460 2 GB ekran kartım var. Oyuna girdiğimde 2 3 saniye sonra oyun donuyor ve siyah ekrana düşüyor. Ekran kartı bağlantısı kesiliyor. Tekrar gorüntü geliyor, masaüstüne atıyor bütün oyunlarda bu şekilde. MSI Afterburner programını indirdim Core clock ve Memory clock ayarlarını sonuna kadar kıstığım zaman oyunumu oynuyorum ama performans düşüyor. Sorun ne anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hızları normale çektiğin zamanda da sorun devam ediyorsa kartın çok ısınıyordur ve frekans kısıyordur. Sonucunda da kendini korumaya alıp kapatıyordur.
Termal macun temizliği yapmanı öneririm. Yaptıysan da fan veya soğutucu bloğun tam olarak oturduğundan emin ol.
Ekstra olarak PSU kaynaklı bir sorunda olabilir.

PSU kaynaklı bir sorun olabilir mi?
oem 750w psu var
kart sıcaklığı max 40 derece oluyor ve ekran kartı kullanımı anlık 0 lara düşüyor

Hocam, sürücü kaynaklı da olabilir. Mevcut sürücüyü DDU ile kaldırıp buradan 20.9.1 WHQL sürücüyü yükleyip deneyin. Bu işlemden önce varsa Windows'un güncellemisini yapın.

sürücüyü güncelledim fakat yeniden başlatılincaya kadar kullanilmaz diyor ve bnm pc yeniden başlamıyor windows+yeniden başlata tıkladığımda monitör kendini kapatıyor ama kasa hala çalişıyor kendini kapatamıyor 1 saat boyunca beklediğimde oldu

Tipik AMD sorunu hocam halk dilinde WattMan error olarak geçer. Şimdi bu hatayı da yazmıyor AMD. Satıp NVIDIA geçeceksin başka yolu yok. Yoksa böyle clocklarla uğraşır durursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…