Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.063 Çözümler 201 Yer Mersin 9 Temmuz 2017 #11 Kendim Aerocool VX 400w aldım ve elimde patladı. Neyse parası verin kaliteli alın. Corsair VS450 Önerebileceğim bir PSU'dur. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2017
Kendim Aerocool VX 400w aldım ve elimde patladı. Neyse parası verin kaliteli alın. Corsair VS450 Önerebileceğim bir PSU'dur.
Barış Tolon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2016 Mesajlar 7.566 Makaleler 10 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2017 #12 Patladı derken? Şunu daha da açsanız. Gittiniz mi aldığınız yere ya da servise. Ki en kaliteli ürünü alsa bile sorun çıkma ihtimali mevcut.
Patladı derken? Şunu daha da açsanız. Gittiniz mi aldığınız yere ya da servise. Ki en kaliteli ürünü alsa bile sorun çıkma ihtimali mevcut.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.063 Çözümler 201 Yer Mersin 9 Temmuz 2017 #13 Barış Tolon dedi: Patladı derken? Şunu daha da açsanız. Gittiniz mi aldığınız yere ya da servise. Ki en kaliteli ürünü alsa bile sorun çıkma ihtimali mevcut. Genişletmek için tıkla... Oyun oynarken birden takır takır ses çıkartmaya başladı şu an garantide ürün.
Barış Tolon dedi: Patladı derken? Şunu daha da açsanız. Gittiniz mi aldığınız yere ya da servise. Ki en kaliteli ürünü alsa bile sorun çıkma ihtimali mevcut. Genişletmek için tıkla... Oyun oynarken birden takır takır ses çıkartmaya başladı şu an garantide ürün.
Barış Tolon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2016 Mesajlar 7.566 Makaleler 10 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2017 #14 Tamam bunda "elimde patladı" denecek kadar ne gibi olay var ki?