RX 460 ve FX 6300 2019 için nasıl bir sistem?

murat321

Hectopat
İşlemci - FX6300
Ekran kartı- Radeon rx460
RAM-8GB 1600MHz
SSD -240GB
Güç kaynağı - 450W
Bu sistem hakkında olumlu ve olumsuz yönlerini söyler misin normal oyunları oynayabilir miyim? Fortnite, PUBG gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciyi yükseltebilirsin mesela PUBG gibi oyunlarda biraz yetersiz kalabilir. Fortnite oynayabilirsin rahatlıkla low ayarda.

Sistemin fena değil ama bence güncel oyunlar çok sıkıntı bu sistem için... Benim kararım bu yönde...

Normal oyunları oynarsın ancak low ayarlarda. 200 TL'lik işlemci ile AAA oyunlar beklenmez zaten.

Yeni çıkanları oynayamassın ağız tadıyla. CS:GO, LOL tarzı oyunlar için iyi.

İşlemciyi yükseltirse çoğu oyunu açar diye düşünüyorum.(ağız tadıyla)
Ağız tadıyla açamaz yine maalesef. Fx 6300, RX 460'ı fazlasıyla besleyebilecek bir işlemci zaten. Ekran kartını yükseltmesi gerek daha iyi performans için. Bu sefer de işlemci sıkıntı çıkartır.

720p, 768p veya 900p için ideal ancak 1080p için anakart, işlemci ve ekran kartının değişmesi gerekecek 45+ FPS almak lazım zevk alabilmek için.

İşlemciyi yükseltirse çoğu oyunu açar diye düşünüyorum.(ağız tadıyla)
İşlemci yükseltmek için fx 9590 almalıyım onuda kotuluyorlar çok fark yok dediler onuncin anakart fln değiştirmek gerekiyor sizce anakart hangisini almalıyım
Anakart ekran kartı ve işlemci tavsiyesi verir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…