RX 460 ve G4560 PUBG ve Witcher 3 performansı

Kuraha

Hectopat
Daha fazla  
  • RX460 4GB ekran kartı
  • G4560 3.5 GHz işlemci
  • 8 GB RAM

Bu bilgisayar ile PUBG'de ve Witcher 3'de kaç FPS alırım en yüksek grafik ayarlarında? İnternette videolar gördüm 40 FPS rahat şekilde oynuyorlar fakat bir de size sormak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücülerin güncelse virüs bulunmuyorsa oyunun sürümleri güncelse sen de 40FPS alabilirsin. Belki 40 almazsın ama 38 alırsın sonuç olarak test sonuçlarına yakın bir değer alırsın.

1080P ayarlarda HairWorks kapalı ek grafik ayarları ve grafik ayarları yüksekte 38FPS alıyor ortalama.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videoda 900P çözünürlükte testler yaptım kendi videom bakabilirsin.

PUGB için net bir sonuç zor çünkü oyun yeni ve çoğu kişi sıkıntı çekiyor. En düşük ayarları yaptık internetten baktık bir kaç ayar daha yaptık ama hiçbir zaman akıcı oyun olmadı çünkü oyun online ve çok geniş bir alanda ilerliyor çok fazla obje var, oyunu geri verdik.FPS değerim 30-50 arasıydı ama akıcılık olmadığı sürece oynamanın anlamı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…