RX 460 ve R5 1600 AF sistem Forza Horizon 5 açar mı?

İşletim sistemi
Windows 7

FürBlut

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yine ben. Forza Horizon 5 açar mı? sistemim RX460 ve işlemcim R5 1600 AF.

Son düzenleyen: Moderatör:
En düşük ayarlarda 30-35 FPS ile oynarsın ama o zamanda oyunun bir anlamı kalmaz.

RX 460'dan kat kat düşük Vega 3 bile düşük ayarlarda 30 FPS bile akıyor. RX 460 1080P'de Low medium güzel işler çıkarır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Zaten de çıkarmış.

RX 460'dan kat kat düşük Vega 3 bile düşük ayarlarda 30 FPS bile akıyor. RX 460 1080P'de Low medium güzel işler çıkarır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Zaten de çıkarmış.

Bende de vega 3 var ama 512mb o yüzden bende oynayamıyorum

Zaten de çıkarmış.

bu serbest sürüş olduğu için 60 görebilir ama yarışmalarda 30-40 gibi değerlerde gezinir

Arkadaşlar yine ben. Forza Horizon 5 açar mı? Sistemim RX460 ve işlemcim R5 1600 AF.

RX 560 yüksek ayarlarda ortalama 43 FPS alıyor RX 460'da ondan biraz daha düşük alacaktır 30 civarı falan tahminimce.

Kaynak: Ben :d RX560 Kullanıcısıyım ve Benchmark Raporları.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı