RX 460 ve Xeon X5670 Sistem Toplama

AnderJRX

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bütçem 1000-1200 TL arası, 2 tane sistem araştırdım.

İlk sistem:
  • Intel X58 1366 LGA DDR3 anakart
  • Xeon X5670 işlemci
  • RX 460 ekran kartı
  • 8 GB DDR3 1600 MHz RAM
  • Everest EPS-1600A peak 420W PSU
İkinci sistem
  • ASUS P5G41T-M LX G41 chipsetli DDR3
  • 8 GB DDR3 RAM 1600 MHz RAM
  • Xeon E5450 (overclock yapacağım)
  • RX 460
  • Everest EPS-1600A peak 420W PSU
İlk sistemde bir hata çıkar mı? Anakartın markası belli değil, kasa + HDD bende var. İlerde SSD takacağım, soğutma ne alayım? PSU bu sistemlerde iş görür mü? Bir de ilk sisteme daha iyi ekran kartı varsa alabilirim üstüne ekleyip bütçenin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim rx460 yerine Aliexpress'ten GTX960 alman daha mantıklı olur

Ve ayrı bir öneri Aliexpress'ten
bunu almanı öneririm. Tabi güç kaynağı, soğutucu, kasa, ve diyer eksiklerle 2000-2200 tl tutacaktır ama ömürlükte olacaktır.

Aynı fiyata RX470 buldum daha performanslıymış yanınada güzel bir PSU ve soğutmayla iyi bir sistem olur mu? benim kasa biraz eski kalabilir bu sisteme güzel fanlı kasa önerileriniz var mı?
Attığın anakart ramlerle ve işlemciyle mi veriliyor yoksa sade anakart mı? Ram+işlemciye onu alıcam güzelmiş

Aynı fiyata RX470 buldum daha performanslıymış yanınada güzel bir PSU ve soğutmayla iyi bir sistem olur mu? benim kasa biraz eski kalabilir bu sisteme güzel fanlı kasa önerileriniz var mı?
Ben biraz saçma buluyorum ışıklı camlı bilgisayarları. Sana bişey önermemi istersende bir kasa al sonradanda bol bol fan al doldur kasayı. Hatta yetmedi kasa'nın kapağını sök kapağın içerisini kes kesiklere 4 adet 80mm olursa 120mm fan koy sonra bu fanlara 12v 6A bir adaptöre bağla. Termal macun yerine liquid metal (sıvı metal) kullan. Benim zevkim bu ama en önemlisi senin ne istediğin çünkü bu bilgisayar benim olmayacak senin olacak
Biraz uzun oldu kusura bakma
Rx470 bulduysan al gerçektende güçlü bir grafik kartı

Önemli değil benimde düşüncem seninki gibi. bende bol soğutmalı güzel bir sistem istiyorum zaten bu işlemciler çok ısınıyor soğutma şart birde güzel bir PSU arıyorum 200-300 tllik sistem çöp olmasın iyisinden alıyım birde 4 tane güzel fan arıyacağım teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…