A Ali Arca Hectopat Katılım 3 Nisan 2017 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2017 #1 Monitörüm VGA, ekran kartımın çıkışı HDMI ve DVI, dönüştürücü alıcam ama fazla bilgim yok. Düşük bütçeli sağlam bir şeyler önerirseniz sevinirim. Bu arada ekran kartım RX460.
Monitörüm VGA, ekran kartımın çıkışı HDMI ve DVI, dönüştürücü alıcam ama fazla bilgim yok. Düşük bütçeli sağlam bir şeyler önerirseniz sevinirim. Bu arada ekran kartım RX460.
R reddragon Hectopat Katılım 31 Temmuz 2014 Mesajlar 266 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2017 #2 Aynı dert bende de vardı. Alfais AL-4547 Hdmi To Vga Monitör Çevirici Dönüşütürücü Fiyatı bu ürünü kullanmıştım. Şuan da satış da değil fakat başka yerde bulabilirsen al. Tavsiye ederim.
Aynı dert bende de vardı. Alfais AL-4547 Hdmi To Vga Monitör Çevirici Dönüşütürücü Fiyatı bu ürünü kullanmıştım. Şuan da satış da değil fakat başka yerde bulabilirsen al. Tavsiye ederim.
A Ali Arca Hectopat Katılım 3 Nisan 2017 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2017 #3 reddragon dedi: Aynı dert bende de vardı. Alfais AL-4547 Hdmi To Vga Monitör Çevirici Dönüşütürücü Fiyatı bu ürünü kullanmıştım. Şuan da satış da değil fakat başka yerde bulabilirsen al. Tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Yorumlarıda olumlu ancak satışta değil . Unlucky Projeksiyon Uyumlu Hdmi To Vga Kablo Çevirici Dönüştürücü - n11.com Hdmi To Vga Kablo Çevi̇ri̇ci̇ Dönüştürücü Görüntü - Si̇yah - n11.com Bu ürünlerde sıkıntı çıkarmı bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim.
reddragon dedi: Aynı dert bende de vardı. Alfais AL-4547 Hdmi To Vga Monitör Çevirici Dönüşütürücü Fiyatı bu ürünü kullanmıştım. Şuan da satış da değil fakat başka yerde bulabilirsen al. Tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Yorumlarıda olumlu ancak satışta değil . Unlucky Projeksiyon Uyumlu Hdmi To Vga Kablo Çevirici Dönüştürücü - n11.com Hdmi To Vga Kablo Çevi̇ri̇ci̇ Dönüştürücü Görüntü - Si̇yah - n11.com Bu ürünlerde sıkıntı çıkarmı bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim.