RX 460 vs RX 560 vs R9 270X

AbdulkadirGuney

Hectopat
Daha fazla  
Hepinize selam ederim arkadaşlar. APU sistemime uzun zamandır ekran kartı bakıyordum. Para biriktirdim ve tam alacakken bu madencilik olayına denk geldim. Şu an 1000 lira bütçem var. Beni 6 ay idare edecek bir erkan kartı ve 1080p monitör almak istiyorum. Yakınımdaki bilgisayarcıda R9 270X (2 GB) modelini 600 liraya verecek. Sonuçta sadece 6 ay kullanıcam. Sonra orta seviye Ryzen bir sistem toplayıp alacağım erkan kartını da satıp güzel bi ekran kartı almayı düşünüyorum. RX serisinden yukarıda yazdığım kartları mı tercih etmeliyim kararsız kaldım. Ne yapmamı tavsiye edersiniz?

Bu kartlar 1080p de oyunları akıcı bir şekilde oynatabilir kanaatimce ama kartları elden çıkartırken 2. El olacağınıda hesap etmelisin . Senin yerinde olsam 6 ay idarelik kart alıp kullanıpta satarken 200 300 lira zarar etmektense şu anki piyasa durumuna göre 200 300 lira fazla verip gtx 1060 3 gb versiyonu alıp keyfime bakarım . Tabi karar senin

@Sevkiyazici1984 Şöyle bi durum var. Benim ekran kartına ve monitöre ayırdığım para 1000 lira. Hadi iyi ekran kartı olsun biraz zorlayıp 1000 liraya sadece ekran kartı da alırım ama dediğin kartın fiyatı da yükselmiş. Bu bütçeyle en mantıklı olanı nedir?

Ben ileriye dönük bir öneride bulundum zaten bu gidişle kart fiyatları madenciler yüzünden birkaç ay daha böyle yüksek olması muhtemel , e tabi sonrasında fiyatlar düşermi orasıda kesin değil yinede tercih senin . Diğer yandan 1000 lira bandında hem kart hem monitor önerisinde bulunamam . Bu konu hakkında daha tecrübeli arkadaşlar yardımcı olacaktır sana

@Sevkiyazici1984 Ben de bazen şüpheleniyorum düşer mi diye. Madenciler satmaya başlamış yavaştan ama pahalı satıyolar yine. Araştırmaya ve tavsiye beklemeye devam edicem.

Sa bende intel pentium g4400 işlemci var ve rx 560 ekran kartını almayı düşünüyorum sizce bu ekran kartı bu işlemcide darboğaz ve herhangi bikasma, donma yaparmı? Yardımcı olursanız sevinirim

İyi günler , ucuzlarindan bir freesync monitör ve yanına da ikinci el de olabilir RX 460 veya RX 560 alabilirsiniz. Toplam 1000 liraya bu iki donanım alınabilir. 1080P çözünürlükte gayet yeterli performans sağlıyor bu kartlar ve freesync monitör.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…