RX 460 yerine GTX 1050 Ti alınır mı?

Evet şu anda RX 460 var. Ben GTX 1060 mı almalıyım yoksa GTX 1050ti mi bunu merak ediyorum. Bide sizce geçmeye değer mi?

Önermiyorum. Bende 1060 ve i3 7100 var darboğaz oluyor. Ama oynadığım oyunlar arasında PUBG'de darboğaz oluyor ama sen bilirsin.

Pubg de oyunda sorun var sanırım rayzen 1200 var rx 560 var bende cok az dar bogaz ve takılma sorunlari oluyoorr bence oyunla alakalii

Öncelikle RX 460 dan GTX 1050ti' a geçmek çok mantıklı değil. Aralarında en fazla 15 fps var. Basitçe RX 460 ile medium da rahat oynadığınız oyunu GTX 1050ti da high ayarda rahat oynarsınız. Geçilecekse direk GTX 1060' a geçin bari farkı hissedin. i3 6100 + GTX 1060 idarelik olarak gayet güzel kullanılır. İşlemciye yüklenen 3-5 oyunda biraz darboğaz olacaktır ama yinede 1060 keyfi yaşatır çok kafaya takmayın. İleride de bütçeniz olursa anakart değiştirmeden i5 7400 alırsınız.

Yorumlarınız için teşekkürler yaklaşık nerdeyse 8-9 ay giremedim sosyele takip edemedim yeni nesilleri bu yüzden eksikliklerim var şimdi boşa çıkınca biraz olsun sistemi bir yerden yükseltip devam etmek istiyorum oyun oynamaya.

Son bir sorum daha olacak. H110 PRO-VD anakart var elimde en son kaçıncı nesil işlemci takabilirim max?

Yani 7. nesile kadar destekliyor. Teşekkürler yorumlarınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…