RX 460'lı sistem alınır mı?

Bütçe
1200
Fiyatına göre iyi bir sistem ancak ekran kartı ve işlemcisi çok düşük.

Valorant GTA 5 tarzı oyunlar oynuyorum sahibi Valorant 90 - 120
GTA 5 40- 60 FPS aldığını söyledi benim için gayet yeterli ileride işlemci ve anakart değiştirip yola devam edeceğim.

Evet öyle yapmayı düşünüyorum.

Fikrin için teşekkür ederim dediğin gibi alacağım ileride işlemci ve anakart değiştirip yola devem edeceğim.
Anakartı değiştirmeye gerek yok. İlla değiştirmek istiyorsan Anakartın ile uyumlu bir İşlemci almayı unutmamalısın.

İşlemci ekran kartını besliyor ama ileride rahat etmek için değiştirmeyi düşünüyorum.

Anakartı değiştirmeye gerek yok. İlla değiştirmek istiyorsan işlemcin ile uyumlu bir anakart almayı unutmamalısın.

İşlemci ekran kartını besliyor ama ileride rahat etmek için değiştirmeyi düşünüyorum.

Anakartı değiştirmeye gerek yok. İlla değiştirmek istiyorsan anakartın ile uyumlu bir işlemci almayı unutmamalısın.

Anakartın ile uyumlu işlemci almayı unutma.

Arkadaşlar şöyle bir sistem var.
i3 3240 3.4 GHz.
RX 460 tek fan 4 GB OC.
8 GB RAM.
500 GB HDD.
Sisteme ileride bir de 120 GB SSD alacağım.
Fiyat 1200 TL alınır mı?
Alınır ben i5-3470 rx460 4gb OC modeli 2750 e sattım, bir de psu yoktu siz düşünün. Alan arkadaşa bildirmiştim tabii. Bir ssd ve işlemciyi i5-3470 vb. bir modelle değişirseniz gayet iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…