RX 470 AC Origins Düşük GPU Kullanımı

kula000

Megapat
Merhabalar. Oyunum orijinal son sürüm 1.51 versiyonunu oynuyorum. Tabi bana sorarsanız kendime işkence etmekten başka bir iş yapmıyorum.

• AMD A1 7890K işlemci
  • MSI A68HM 2400 MHz Anakart
  • Kingston HyperX Beast 8GB(2X4GB) 2400 MHz RAM
  • Asus AMD RX 470 4 GB Ekran kartı
Bu bileşenleri kullanmaktayım. Diğer oyunlarda en yüksek ayarlarda 1080p'de 45 50 FPS alıyorum ve akıcı oynuyorum fakat bu oyunun nesi var ?

Son düzenleyen: Moderatör:
AC: Origins sanırım güçlü bir işlemci istiyordu diğer oyunlara göre. Her yıl 1 tane çıkan bir oyun olduğu için optimizasyon sorunu da var.

AC: Origins sanırım güçlü bir işlemci istiyordu diğer oyunlara göre. Her yıl 1 tane çıkan bir oyun olduğu için optimizasyon sorunu da var.
Ryzen 3 1300x işlemci'de bu kadar darboğaz yok. Arkadaşımın sisteminde benim kart ile test ettik. Oynanabilir bir FPS değeri ortalama 35 ile 40 FPS kendi sistemimde bu şekilde, bunun bir çözümü yok değil mi ?

O iki işlemci birbirinin dengi değil çünkü. R3 1300x darboğaz yapmıyor güçlü bir işlemci.
Grafik ve çözünürlüğü artırarak işlemciye binen yükü azaltabilirsin.
Ekran kartına yük bindirmek için bir kaç ayar aç kurcala biraz yani.

Redeon settıngs'den VSR'yi açıp 2K da deneyeceğim grafik kalitesinden ödün vererek. İstediğim sadece 30-35 FPS oyun geliştiricisi denuvo korumasının üstüne, extra bir koruma eklemiş oyuna.
Başka forumlarda bu yüksek CPU kullanımın bu yüzden olduğu yazıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…