RX 470 dalgalı GPU frekansı ve kullanımı

Oyun için değerlerini MSI Afterburner programı yardımıyla atar mısınız?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

En yakın zamanda atmaya çalışacağım tüm değerlerini atiyim mi? Kullanmasını biliyorum Frekans falan ?

OSD rehberini izleyerek lazım olan tüm değerleri programdan açın. CPU kullanımı, GPU kullanımı, ısı değerleri, frekanslar vs. Sonra oyuna girin oynarken bir SS alın.

OSD rehberini izleyerek lazım olan tüm değerleri programdan açın. CPU kullanımı, GPU kullanımı, ısı değerleri, frekanslar vs. Sonra oyuna girin oynarken bir SS alın.
Ben en yakın zamanda atmaya çalışacağım. Şu an pc kurulu değil maalesef. Fakat yine de sormak istiyorum. Bunun olmasının bir sebebi var mıdır? Yani neden olur ?

Eğer sorun donanımsal değil ise, bir virüs yok ise, sorun sürücülerdendir diye düşünüyorum.

Bu arada OverDrive ile yaptığın güç arttırımı her kartta iyi sonuç verecek diye bir durum yok. Şans işi. Mesela ben %20 güç yönetimi ile sıkıntısız, ısınma sorunu olmadan kullanıyorum.

OverDrive dediğiniz şey bir OC programı mı? (MSİ Afterburner, ASUS Gpu Tweak vs.) Yoksa kendi bağımsız özel bir program mı ? Eğer OC programlarına verilen genel bir ad ise, ben power limiti %10' dan sonra yukarı çekince sorun yaşamam doğal bir şey mi ? Ben cümleyi tam kuramadım ama umarım anlaşmışsınızdır. Ben bugün değerleri atmaya çalışacağım.

Oyunda v-sync açık mı ? Eğer sadece arada %0 felan oluyorsa doğal. Msi afterburner de AMD kartlarda çok saçma değerler gösteriyor bazen.

Evet arkadaşlar, sorunlarımı paylaştığım video bu. Yardımcı olduğunuz için teşekkürler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

OverDrive Readeon Settings'deki OC yapma aracı. %10'dan sonra sıkıntı yaşaman senin şansın. Senin ekmeğinin kalitesi o kadarmış.
Hmm tamam teşekkürler. Ben videoyu attım şimdi oradan bakabilirsin. Lütfen sonuna kadar izleyiniz. Konuşurken saçmalamış olabilirim.

Videonun ilk kısımlarında bir sorun göremedim aslında dalgalı frekans çok takılacak bir konu değil. Fakat Güç yönetimi ile oynandıktan sonra görülen performans düşüşü hakkında bir fikrim yok. Büyük ihtimal dediğim gibi GPU'ların kalitesine bağlı. Seninkisi o kadar kaldırıyordur belki. Son olarak AMD Radeon ayarlarından (Ekran kartının kendi sürücüsü) ayarları sıfırlayın. Chill özelliğinin kapalı olduğundan emin olun.

Dediğim kısım bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…