RoleAlert Decapat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #1 RAM 8GB DDR3 1600MHZ SSD veya HDD modeli 240GB FURY SSD Ekran kartı SAPPHIRE RX 470 Anakart Asus H61M-K İşlemci i5-3470 Merhaba arkadaşlar, Days Gone almayı düşünüyorum sistemim oyunu rahat oynatır mı diye size sormak istedim.
Merhaba arkadaşlar, Days Gone almayı düşünüyorum sistemim oyunu rahat oynatır mı diye size sormak istedim.
Ludvig Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Kasım 2019 Mesajlar 1.299 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen5 5600 | XFX RX6600 8GB | 32GB HyperX Fury Beast | GIGABYTE B550M | 500GB SSD | Rampage Victory kasa ve dahili PSU Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 23 Mart 2023 #2 Rahat oynatmasa da düşük değerlerde stabil FPS alabilirsin diye düşünüyorum. Bu da oynamaya engel olmaz.
Rahat oynatmasa da düşük değerlerde stabil FPS alabilirsin diye düşünüyorum. Bu da oynamaya engel olmaz.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.747 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 23 Mart 2023 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradaki sistemde 16GB RAM var. Siz orta-yüksek karışık şekilde 50-55 FPS ile oynayabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradaki sistemde 16GB RAM var. Siz orta-yüksek karışık şekilde 50-55 FPS ile oynayabilirsiniz.
3 348103 Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 1.607 Çözümler 6 23 Mart 2023 #4 RoleAlert dedi: Merhaba arkadaşlar, Days Gone almayı düşünüyorum sistemim oyunu rahat oynatır mı diye size sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buyurun hocam Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu da bir diğer kaynak.
RoleAlert dedi: Merhaba arkadaşlar, Days Gone almayı düşünüyorum sistemim oyunu rahat oynatır mı diye size sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buyurun hocam Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu da bir diğer kaynak.
volkankelebek Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2016 Mesajlar 3.514 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et