Çözüldü RX 470 - driver varken 6-7 derece daha sıcak çalışıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mustafa H

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba iyi akşamlar, RX 470 mining Edition 4 GB'a sahibim fakat driver kurulunca boşta 55-56-57-58 derecelerde çalışıyor, driver kuruluykense boşta 46-51 derecede çalışmakta ve FurMark testlerinde daha serin çalışmakta.

SS'ler aşağıda bulunmakta.

Dosya Ekleri

• 1735922672920.png
    1735922672920.png
    229,1 KB · Görüntüleme: 23
  • 1735922710530.png
    1735922710530.png
    20,7 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yok hocam kasanın oraya çok baktım, fan boştayken ve driver kuruluyken 55'lerde geziniyor sıcaklık fakat driver kurulu değilken ve fan boştayken 45-49 arası geziniyor. VRAM'dan şüpheleniyorum çünkü driver kurulduktan sonra çıkan sorunların çoğu VRAM kaynaklı oluyor. (gördüklerime göre)

GPU MHz değeri drivere bağlı değişebilir belki dediğim gibi önemli degil
Merhaba iyi akşamlar, RX 470 mining Edition 4 GB'a sahibim fakat driver kurulunca boşta 55-56-57-58 derecelerde çalışıyor, driver kuruluykense boşta 46-51 derecede çalışmakta ve FurMark testlerinde daha serin çalışmakta.

SS'ler aşağıda bulunmakta.
Çok takma driver kurunca fan ayarları değişiyor olabilir

Çok takma driver kurunca fan ayarları değişiyor olabilir
Yok hocam kasanın oraya çok baktım, fan boştayken ve driver kuruluyken 55' lerde geziniyor sıcaklık fakat driver kurulu değilken ve fan boştayken 45-49 arası geziniyor. Vram' dan şüpheleniyorum çünki driver kurulduktan sonra çıkan sorunların çoğu Vram kaynaklı oluyor. (gördüklerime göre)

Yok hocam kasanın oraya çok baktım, fan boştayken ve driver kuruluyken 55'lerde geziniyor sıcaklık fakat driver kurulu değilken ve fan boştayken 45-49 arası geziniyor. VRAM'dan şüpheleniyorum çünkü driver kurulduktan sonra çıkan sorunların çoğu VRAM kaynaklı oluyor. (gördüklerime göre)

GPU MHz değeri drivere bağlı değişebilir belki dediğim gibi önemli degil

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı