@Semihh35 600W olayı abartma. Ben de RX 470 kullanıyorum. Bendeki 8 pin beslemeli. İyi bir 500W yeterli olur. Bir ara Thermaltake Lite Power 700W ve galiba Gametech olması lazım 650W ile Kernel Power 41 hataları aldım. Şimdi ise NZXT 650W Gold modüler var ve hata yok.
Elimde dönüştürücü var güç kaynağından 6 pin kablo ile 8 Pin'e dönüştürüyorum ama öyle biraz sağlıksız oluyor sadece 6 pin ile kart çalışır mı yük altında kapanır mı ya da ne gibi görevi vardır o 2 pinin hocam?
Elindeki PSU baya dandirik onu söyleyim öncelikle. İkincisi bilgisayarcı fena kolpa sıkmış, 600W gereksiz fazla o kart için. Yeni PSU alacaksan bunu öneririm en aşağı.
En ucuz DeepCool PF550 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool PF550 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.575,42 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bu arada kartta daha önce mining yapılmış sanırım aldığım yer pek öyle söylemesede arkada 40 50 tane ekran kartı görene dek kartın miningde kullanıldığını anlamıştım açıkçası.
Bir de önemli faktör tek 12V kanalından olması. Maalesef bazıları tek kanaldan veremiyor. Bende de bunun sıkıntısı oldu. Mesela bendeki bir modelde 2 ayrı 12V kanalından 22'şer A veriyordu ve sonunda da Kernel Power 41 vermişti.