B BarisAbi Centipat Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 27 5 Temmuz 2019 #1 Ekran kartım için gerekli güç kaynağı önerisi istiyorum bütçem fazla değil ucuz olsun şimdiden teşekkürler. Sistemim Budur; İşlemci: AMD FX(tm)-4100 Quad-Core Processor Anakart: M5A78Ş-M LX RAM:4 GB Hard Disk:WDC WD3200AVJS-63B6A0 ATA Device 300GB Son düzenleyen: Moderatör: 5 Temmuz 2019
Ekran kartım için gerekli güç kaynağı önerisi istiyorum bütçem fazla değil ucuz olsun şimdiden teşekkürler. Sistemim Budur; İşlemci: AMD FX(tm)-4100 Quad-Core Processor Anakart: M5A78Ş-M LX RAM:4 GB Hard Disk:WDC WD3200AVJS-63B6A0 ATA Device 300GB
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.024 Makaleler 6 Çözümler 54 5 Temmuz 2019 #2 FSP Hexa 500 Serisi 500W Power Supply Fiyatı - Taksit Seçenekleri FSP Hexa 500 Serisi 500W Power Supply en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com İşinizi fazlasıyla görecektir.
FSP Hexa 500 Serisi 500W Power Supply Fiyatı - Taksit Seçenekleri FSP Hexa 500 Serisi 500W Power Supply en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com İşinizi fazlasıyla görecektir.
B BarisAbi Centipat Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 27 5 Temmuz 2019 #3 Ulunay dedi: FSP Hexa 500 Serisi 500W Power Supply Fiyatı - Taksit Seçenekleri FSP Hexa 500 Serisi 500W Power Supply en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com İşinizi fazlasıyla görecektir. Genişletmek için tıkla... Kanka 2. El olursa daha iyi olur ya Ulunay dedi: FSP Hexa 500 Serisi 500W Power Supply Fiyatı - Taksit Seçenekleri FSP Hexa 500 Serisi 500W Power Supply en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com İşinizi fazlasıyla görecektir. Genişletmek için tıkla... Ve bana 36 pinli bir psu lazım Son düzenleme: 5 Temmuz 2019
Ulunay dedi: FSP Hexa 500 Serisi 500W Power Supply Fiyatı - Taksit Seçenekleri FSP Hexa 500 Serisi 500W Power Supply en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com İşinizi fazlasıyla görecektir. Genişletmek için tıkla... Kanka 2. El olursa daha iyi olur ya Ulunay dedi: FSP Hexa 500 Serisi 500W Power Supply Fiyatı - Taksit Seçenekleri FSP Hexa 500 Serisi 500W Power Supply en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com İşinizi fazlasıyla görecektir. Genişletmek için tıkla... Ve bana 36 pinli bir psu lazım
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.024 Makaleler 6 Çözümler 54 6 Temmuz 2019 #4 Öyle bir ekran kartını tehlikeye atmak istersen evet gidip kullanılmış ürün alabilirsin. Ayrıca nereden "kanka" oluyoruz ? Çocukluk arkadaşım mısın ?
Öyle bir ekran kartını tehlikeye atmak istersen evet gidip kullanılmış ürün alabilirsin. Ayrıca nereden "kanka" oluyoruz ? Çocukluk arkadaşım mısın ?
B BarisAbi Centipat Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 27 7 Temmuz 2019 #5 Tamamdır teşekkür ederim. Daha ucuz bir güç kaynağı almam gerek en fazla 150 tl Ulunay dedi: Öyle bir ekran kartını tehlikeye atmak istersen evet gidip kullanılmış ürün alabilirsin. Ayrıca nereden "kanka" oluyoruz ? Çocukluk arkadaşım mısın ? Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim. Daha ucuz bir güç kaynağı almam gerek en fazla 150 tl
Tamamdır teşekkür ederim. Daha ucuz bir güç kaynağı almam gerek en fazla 150 tl Ulunay dedi: Öyle bir ekran kartını tehlikeye atmak istersen evet gidip kullanılmış ürün alabilirsin. Ayrıca nereden "kanka" oluyoruz ? Çocukluk arkadaşım mısın ? Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim. Daha ucuz bir güç kaynağı almam gerek en fazla 150 tl