Bunun gibi fiziksel özellikler dışında, üreticiler biliyor ki b150m'de daha kaliteli birleşenler takacak kullanıcılar, bu sebepten kartlar fiziksel olarakda daha güçlü oluyor çoğu modelde.
Anladım kardeşim ama oyun için topladım ya hani rx 470in oyun performansı birazdaha düşük anakartı çıkarıp ekran kartını düşürmekmi oyuna daha çok etki ediyor yoksa ekran kartını yükseltip anakartı düşük almak içinmi performans açısından soruyurum bende tam bimiyorum
Anladım kardeşim ama oyun için topladım ya hani rx 470in oyun performansı birazdaha düşük anakartı çıkarıp ekran kartını düşürmekmi oyuna daha çok etki ediyor yoksa ekran kartını yükseltip anakartı düşük almak içinmi performans açısından soruyurum bende tam bimiyorum
Anakartın FPS'e bir etkisi yoktur, veya yok diyebileceğimiz kadar düşüktür. FPS için Rx480 tabii ki daha iyidir.
Anakartın önemi, bir kısa devre olduğunda, elektrik git gellerinde, voltaj dalgalanmalarında ortaya çıkar, tüm sistemini korur kaliteli bir anakartsa, dandik bir anakartsa işlemciyi ve ramleri sol ekran kartını sağ eline alırsın malesefki..
PSU'da anakartta korur. Her ikisi de korumalı birleşenlerse bir problem olma olasılıgı daha da düşer.
Anakartında akım koruma teknolojileri mevcuttur yanii.
UPS tarzı birşey kullanıyorsan problem olmaz, ama TEDAŞ'a milyarlar değerindeki birleşenler emanet edilmez.
Ayrıca atıyorum anakart ile kasa arasında bi vida kaldı, bu da kısa devre yaptırttı. Burada iyi bir anakart gücü keserek birleşenleri korur, kendisini yanabilir belki. Kalitesiz bir anakartta ise, paracıklar puuuuf olur
Kardeşim vallahi yardımcı oluyorsun aklımdaki sorular gidiyor yavaş yavaş peki benim alacağım anakart çokmu dandik yada kısa vere koruması hangi ibare iler belirtiliyor kormalı olup olmadığına ordan bakabilirmiyim acaba
Kardeşim vallahi yardımcı oluyorsun aklımdaki sorular gidiyor yavaş yavaş peki benim alacağım anakart çokmu dandik yada kısa vere koruması hangi ibare iler belirtiliyor kormalı olup olmadığına ordan bakabilirmiyim acaba