uKrix Decapat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2022 #11 cekicek dedi: İkinci el alırsan daha iyi olur hocam. Genişletmek için tıkla... Asus modelini mi hocam?
cekicek dedi: İkinci el alırsan daha iyi olur hocam. Genişletmek için tıkla... Asus modelini mi hocam?
cekicek Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.702 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2022 #12 uKrix dedi: ASUS modelini mi hocam? Genişletmek için tıkla... Yok hocam komple sistemi arkadaşın önerdiği sistem tamamen ölü yatırım.
uKrix dedi: ASUS modelini mi hocam? Genişletmek için tıkla... Yok hocam komple sistemi arkadaşın önerdiği sistem tamamen ölü yatırım.
Cryptonix Hectopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 689 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2022 #13 cekicek dedi: Yok hocam komple sistemi arkadaşın önerdiği sistem tamamen ölü yatırım. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın zaten ekran kartı varmış neden sistem alsın ki?
cekicek dedi: Yok hocam komple sistemi arkadaşın önerdiği sistem tamamen ölü yatırım. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın zaten ekran kartı varmış neden sistem alsın ki?
cekicek Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.702 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2022 #14 Cryptonix dedi: Arkadaşın zaten ekran kartı varmış neden sistem alsın ki? Genişletmek için tıkla... İşlemci RAM anakarttan bahsediyorum.
Cryptonix dedi: Arkadaşın zaten ekran kartı varmış neden sistem alsın ki? Genişletmek için tıkla... İşlemci RAM anakarttan bahsediyorum.
Cryptonix Hectopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 689 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2022 #15 cekicek dedi: İşlemci RAM anakarttan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım. Tek tek 2. el olarak toplanabilir.
cekicek dedi: İşlemci RAM anakarttan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım. Tek tek 2. el olarak toplanabilir.