E ERDEMKRAL Megapat Katılım 30 Aralık 2016 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, RX 470 ekran kartıma Mart'ta çıkan driver ı yüklediğimde oyunlarda bazı hatalarla karşılaştım. En stabil çalışan sürüm hangisidir? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mart 2023
Merhaba arkadaşlar, RX 470 ekran kartıma Mart'ta çıkan driver ı yüklediğimde oyunlarda bazı hatalarla karşılaştım. En stabil çalışan sürüm hangisidir? Şimdiden teşekkürler.
F Fattalite Picopat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 276 Makaleler 2 Çözümler 2 23 Mart 2023 #2 ERDEMKRAL dedi: Merhaba arkadaşlar, RX 470 ekran kartıma Mart'ta çıkan driver ı yüklediğimde oyunlarda bazı hatalarla karşılaştım. En stabil çalışan sürüm hangisidir? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Nasıl hatalar alıyorsunuz hocam? Son 2 sürücüdede ufak tefek sorunlar mevcut.
ERDEMKRAL dedi: Merhaba arkadaşlar, RX 470 ekran kartıma Mart'ta çıkan driver ı yüklediğimde oyunlarda bazı hatalarla karşılaştım. En stabil çalışan sürüm hangisidir? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Nasıl hatalar alıyorsunuz hocam? Son 2 sürücüdede ufak tefek sorunlar mevcut.
E ERDEMKRAL Megapat Katılım 30 Aralık 2016 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #3 Belli bir süre oyun oynadıktan sonra oyundan atıyor ve AMD uygulamasından hata geliyor her oyunda olmuyor eski driver da sadece 1 oyunda sorun oluyordu şimdi sorun arttı.
Belli bir süre oyun oynadıktan sonra oyundan atıyor ve AMD uygulamasından hata geliyor her oyunda olmuyor eski driver da sadece 1 oyunda sorun oluyordu şimdi sorun arttı.