Rx 470 ısınma problemi

DarkWhostle

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartı alacağım fakat herkes RX 470'in ısınma problemleri felan var diyor burdaki konularda da gördüm baya bi arıza çıkmış gibi. Sizce RX 470 sapphire 4 GB olan modeli ısınma problemi yaşatır mı?
  • i3 7100
  • MSI h110m
  • Gskıll 8GB (1x8) DDR4
  • Cooler master 500W 80 Plus

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba MSI RX470'in gayet kaliteli bir soğutma sistemi vardır. Tercihinizi MSI'dan kullanın isterseniz.

Maalesef MSİ RX470 bütçemi açıyor başka bir öneriniz var mı ?

Sapphire ile MSI arasında pek fark yoktu diye hatırlıyorum ama ASUS RX470'de var dilerseniz. Ayriyetten belirtmekte isterim aradakı 100 TL fark MSI almana deyecektir bence

Ben Asus un Strix Rx470 modelini kullanıyorum ve kartın daha 65 dereceyi geçtiğini görmedim genelde oyun içinde 50-60 derece arasında dolaşıyor ve ben kendi kartımdan gayet memmunum sizde Asus'u tavsiye ederim.

Peki teşekür ederim tavsiyeniz için

Ben Asus un Strix Rx470 modelini kullanıyorum ve kartın daha 65 dereceyi geçtiğini görmedim genelde oyun içinde 50-60 derece arasında dolaşıyor ve ben kendi kartımdan gayet memmunum sizde Asus'u tavsiye ederim.
Asus'un bellek hızı Sapphire'den biraz daha düşük FPS farkı felan olabilir mi?

Herhalde iş Msi'ya düştü bütçe yeterse kesinlikle alıcam fakat eğer bütce yetmezse herhalde Sapphire alacağım ama içimde hala ısınma problemi var diyor. Bir de birşey daha sormak istiyorum RX 470'lerin içinde VGA dönüştürcü çıkıyor mu? Monitörüm VGA maalesef. Cevaplarsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…