RX 470 kasma sorunu

oyuncuhayri

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, arkadaşlar sizlere bir sorum olacaktı. Yeni bir, sistem topladım. Sistemim, i5 6400 işlemci, Msı Rx470 ekran kartı, Aerocool VX750 güç kaynağı ve MSI B150M Bazooka anakartından oluşmaktadır.
Bu sistem, GTA 5' te kasıyor.Menüye giriyorum haritadan bir yer seçicem oraya kadar fare kasa kasa gidiyor. Oyun içinde de kasıyor. Halbuki grafik ayarları da 2 tane very high var gerisi hep high. Pes 2017'de de grafik ayarlarını yüksek'e alınca kasıyor. Nedeni ne olabilir.Teşekkürler. Lütfen cevap kafayı yemek üzereyim. Bu arada 8 GB 2133 MHz RAM kullanıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, arkadaşlar sizlere bir sorum olacaktı. Yeni bir, sistem topladım. Sistemim, i5 6400 işlemci, Msı Rx470 ekran kartı, Aerocool VX750 güç kaynağı ve MSI B150M Bazooka anakartından oluşmaktadır.
Bu sistem, GTA 5' te kasıyor.Menüye giriyorum haritadan bir yer seçicem oraya kadar fare kasa kasa gidiyor. Oyun içinde de kasıyor. Halbuki grafik ayarları da 2 tane very high var gerisi hep high. Pes 2017'de de grafik ayarlarını yüksek'e alınca kasıyor. Nedeni ne olabilir.Teşekkürler. Lütfen cevap kafayı yemek üzereyim. Bu arada 8 GB 2133 MHz RAM kullanıyorum
Konuyu hortlatmak gibi oldu dostum ama düzeldimi sorun ? Benimde sistemim aynı seninle aynı sıkıntı bende de var...

Driverleri güncelle , güncelledikten sonra MSI AFTERBURNER ile fps değerlerini gözlemleyebilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı