RX 470 macOS Ventura DVI portu ile pembe ekran çıkıyor

Daha fazla  
RAM
1x Hikvision 16GB 3200mhz CL16. 1x Corsair Vengeance Lpx 8GB 3200mhz CL16 RAM
SSD veya HDD modeli
1x 256GB Samsung M2 SSD 1x 320GB Samsung HDD
Ekran kartı
MSİ ARMOR RX 470 4GB Mining Edition
Anakart
Gigabyte H410M H V2
İşlemci
Intel Core i5 10400F
İyi akşamlar arkadaşlar benim sorunum başlıktagi gibi RX 470 ile macOS Ventura ve üstü sürümlerde pembe ekran çıkıyor ve kurulumdan sonra yani 30-20 dk kaldı dedikten sonraki aşama kodlar aktıktan sonra Apple logosu geliyor. R sonra karşıma bomboş pembe ekran çıkıyor ne yapacağım bilmiyorum. Dönüştürücüm aktif olması lazım linki yok internetten almadım çünkü başka ekran kartı ile deniyorum macOS düzgün bir şekilde açılıoyor ama bu kartı RX 470'i Windows ve diğer işletim sistemlerinde kullandıgımda hiçbir sorun yok. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim iyi sosyaller.

Buyurun EFI dosyam: https://drive.google.com/file/d/1gEC7Z_ooFaQMbN63cxlZNnxSpxa8p4yn/view?usp=drive_link

Son düzenleme:
Direkt HDMI ile denedin mi ? GenSMBIOS ile uygun bir SMBIOS gir.
no compat check komutunu'da boot args'tan sil.
Reset NVRAM atıp dene.

Evet diğer ekran kartında HDMI ile denedim oldu şimdi dediğiniz komutu silip ve reset nvram atıp tekrar deniyecegim yanlız önce komutu silip reset nvram mi atım yoksa önce reset nvram mi sonra komutu mu sileyim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Emre inandıroğlu.

Her şeyi yaptıktan sonra NVRAM atacaksın.

Şu an tekrar başladım kuruluma ama hala pembe ekran umarım kurulum başarılı bir şekilde olur pembe bir şekilde kullanırım sıkıntı olmaz benim için tek isteğim düzgün çalışması. Bir de dediğiniz no compat check argümani yoktu propertree ile Config dosyasını açtım gözükmüyor idi.

Tamamdır. Bizim EFI ile mi deniyorsun?

Hayır Hackintosh oralila sitesinden kendi sistemime uygun EFI indirdim daha önce de hep oradan indiriyordum modded EFI diye geçiyor hemen hemen tamamen hazırladıkları için oradan indiriyorum ama sizin efiyide deneyebilirim.

Dosya Ekleri

• IMG_20240624_230647.jpg
    110,7 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…