RX 470 mi yoksa R9 390 mı?

MehmetCns

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben 2. el R7 265 almıştım bir adamdan (ekran kartını aldığım adam bu tür işleri yapıyormuş zaten o adama bayağı müşteride çıkarmıştı kuzenim falanda o adamdan ekran kartı aldı 2 kere yani o adamla aramız samimi) lakin ekran kartı aşırı ısınıyordu önüne 12 cm fan koymama rağmen 75 derecelerde çalışıyor en ufak oyunda. Neyse dün akşam adamın yanına gittik adama derdimi anlattım abi dedim gel istersen takas yapalım dedim oda dediki şu an yapamayız lakin elime RX 470 ve R9 390 gelme ihtimali var istersen elindeki ekran kartını alayım sana da bir güzellik yapayım üstüne bana para ver o ekran kartlarından birini vereyim sana sen seçersin dedi. Yani ekran kartı + X miktarda para = yeni ekran kartı umarım anlatabilmişimdir. Sizce hangisini almalıyım? RX470 mi yoksa R9 390 mı?

R9 390 eski bir karttır ama baba bir karttır. Ancak güç kaynağın da iyi olması gerekiyor R9 390 için. Seçim sana kalmış ben olsam, R9 390'dan yana kullanırdım tercihimi.

Öncelikle üstüne ne kadar istediğini öğrenin, sonuçta bu işten kâr edecek sizin için mantıksız bir takas olabilir. R9 390 kas gücü olarak bir tık daha iyi olsa da 275W TDP değerine sahip. RX 470 ise 120W. Ve RX 470 daha güncel bir kart. Üretim mimarisi falan da çok daha iyidir. İnternetteki değerlerde aradaki fark %8'lik bir fark. Kesinlikle RX 470 tercih edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…